Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, milyen érveitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen érveitek vannak a házasság mellett?

Figyelt kérdés

2023. okt. 5. 18:53
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
#30 Ezzel mondjuk egyetértek. De nem tudom, hogy a nők mit szólnának ahhoz, ha az ösztöneikben korlátoznák őket (pl. gyereket babusgathassanak stb.)
2023. okt. 7. 11:35
 32/47 anonim ***** válasza:
70%
#31 bennem nincs ilyen ösztön. Sőt megkönnyebbülnék hogy nem kell büdös csecsemőket abajgatni, hogy deeee cuukiiii.
2023. okt. 7. 11:53
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

- nem egy pasim csajom kapcsolat, hanem sokkal komolyabb, nagyobb elköteleződés, felelősségvállalás. Hivatalosan, törvényesen is egy család vagyunk.

Itt nincs olyan hogy csak fogja magát az ember és lelép, kész vége, semmi közünk egymáshoz, ha menni akar, oda kell állni a másikkal szembe a bíróságon/el kell válni hivatalosan, nem lehet úgy elsunnyogni ha az ember szakítani akar.

Az egyik barátomat 5 év után hagyta el az élettársa egyik napról a másikra, minden magyarázat nélkül, egy cetlit hagyott neki " Vége" felirattal. Összepakolt és lelépett mikor a pasi dolgozott. Azóta sem látta, és ezért tartott nagyon sokáig mire feldolgozta, hogy sosem kapott semmilyen lezárást. A feleségem egyik barátnője 8 év után járt hasonlóan.

Az ember jobb esetben 1000x is meggondolja, hogy kivel vállal fel egy olyan köteléket mint a hàzassság. Könnyebb kiskaput hagyni, ha nem érzed igazán, hogy xy lesz életed párja, de addig is jó lesz amîg megtalálod az igazit, aztán könnyebb úgy lelépni ha nem vagytok házasok. És kevés nő éldegél együtt csak úgy a parjával, ha tudja hogy sose lesz belőle házasság,.

Nem véletlen, hogy sokan félnek tőle, nem lépik meg a házasságkötést, mert sokkal könnnyebb kilépni egy szimpla kapcsolatból, ha jön más.

- a feleségem felvehette a vezetéknevem, amire nagyon vágyott.

- egyértelműbb az örökség kérdése

- a kórházban neki döntési joga van, ha valami bajom lesz, + nem akadékoskodnak azon hogy nem családtag ( egyszer voltam kórházban egy sürgős műtét miatt, és csak azért engedték be hozzám, mert közeli hozzátartozó, családtag, a feleségem. Direkt rákérdeztek erre. Volt ott egy másik nő aki az élettársához ment be akivel együtt éltek, de őt nem engedték be a megfigyelőbe, mert nem családtag. A nő a párja anyját hívta fel, és őt beengedték.

+ Neki és nekem ez nem is volt kérdés. Mindketten akartuk. Kifejezetten vágyam rá, hogy életem szerelme a feleségem legyen, így hivatalosan is összetartozzunk és így éljük le együtt az életünket.😊 Egyébként 12 éve vagyunk házasok. 1,5 évvel előtte jöttünk össze.

34/F

2023. okt. 7. 15:54
 34/47 anonim ***** válasza:
39%
A legtöbb nő azzal érvel, hogy nehezebb a szakítás. Hát ez aztán marhára biztató érv a házasság mellett, ha ti is csak ezt tudjátok szajkózni. 😂😂
2023. okt. 7. 17:20
 35/47 anonim ***** válasza:
32%
34. Sikerült kiragadni a lényeget.
2023. okt. 7. 20:20
 36/47 anonim ***** válasza:
84%

Hát na mindegy, ahogy nézem itt továbbra sem értik sokan a házasság lényegét, de nem baj, azoknak nem is kell házasodni.

Kérdező te egyébként férfi vagy nő vagy?

2023. okt. 7. 22:41
 37/47 anonim ***** válasza:
25%

"ahogy nézem itt továbbra sem értik sokan a házasság lényegét"

Kérlek... mi a lényege?

2023. okt. 7. 23:36
 38/47 A kérdező kommentje:
#36 Férfi.
2023. okt. 8. 03:38
 39/47 anonim ***** válasza:
78%
Én aki elvált utólag csak papír volt és leigazolt pénz lapát. Házasság előtti vagyonom és közbeni amit több munkával összehordtam azt a "házasságipapíros" lenullázta. Még ma is nyögőm. Nekem legyen a fejem felett egy betonpanel födém hitelt kellett a nyakamba venni. Előtte tizenévvel senki nem így indul neki. Harminc közepén 40 felé sok rájön főleg ha csini és mutatós hogy van egy komoly "fegyvere" a combjai között és másfelé ís kezdik használni mint valami kapuzárási effektusszerűbe. Tisztelet a kivétellel de 40 felett láttom a középkorú kolléganőimet hogy zizegnek kalandot keresnek. Ezt sok hazasság nem viseli. Biztos ez is helyfüggő. Más egy nagy város egy kisebb település vagy a munkahelyi viszonyok. Pl. Nagy multi vagy rendőrség stb..
2023. okt. 11. 05:30
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te mit gondolsz?
2023. okt. 11. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!