Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/47 anonim válasza:
Ahhoz előbb az A bizonyos személy kellene. Ha meglesz a személy, meglesz az érv is :D
7/47 anonim válasza:
Hülye vagy? Milyen érv? Nem akarom az egész eddigi életem elbukni egy női hangulatingadozás miatt.
8/47 anonim válasza:
2023-ban házasság MELLETT? Haha, jó vicc.
Zéró.
9/47 anonim válasza:
Nő vagyok de nem sincs értem a házasság mellett😅.
10/47 anonim válasza:
Aláírhat helyettem.
Intézkedhetünk egymás helyett.
Komolyabban vesznek munkahelyemen ha dolgom/programom van a FELESÉGEMMEL.
Ha jön a gyerek nem kell külön okmány irodát meg minden marhaságot összejárni hogy a gyerek a nevemet kapja.
Hivatalosan is egy család vagyunk.
Öröklünk egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!