Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, milyen érveitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen érveitek vannak a házasság mellett?

Figyelt kérdés

2023. okt. 5. 18:53
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
#22 És nem lehet, hogy a férfiaknak a hormonok miatt megy nehezebben az elköteleződés?
2023. okt. 6. 22:57
 22/47 anonim ***** válasza:
89%

22: Sok mindenben egyetértek amit írtál, viszont egy kicsit összemostál pár dolgot. A jelenlegi statisztikák, állapotok közepette eszem ágában sincs házasságot kötni modern, 'nyugati' nővel... Bár nem csak ezért, hanem alapból furcsa számomra törvényileg is elköteleződni.

Ugyanakkor párt, partnert, élettársat szeretnék, igen, és dolgozni is a kapcsolaton. És céljaim is vannak...

De amúgy igen, a mostani fiatal generációnál vannak, és még lesznek súlyos problémák.

És még egy dolog...

Az hogy most éppen így vélekedsz az ok, csak tudod, majd revizitálni kellene ezt úgy 10-20 év elteltével hogy akkor milyen a házasságod, mennyire időtálló, és megcsalod/elhagyod-e a férjed...

2023. okt. 6. 23:06
 23/47 anonim ***** válasza:
64%
Megmondom őszintén...miért köteleződjek el? Harminc éves korom alatt gyakorlatilag egy nőnek sem kellettem, pedig én nagyon szerettem volna komoly kapcsolatot...Most 35 felett, amikor a Hölgyek már kezdenek rájönni a dolgokra? :D Már nem vagyok olyan magas tesztoszteron hormonszinten én sem, így 36 felett, de várom a meggyőző üziket.. :D
2023. okt. 7. 02:31
 24/47 anonim ***** válasza:
26%
21! Ééés????? Változtat bármin?
2023. okt. 7. 06:04
 25/47 anonim ***** válasza:
70%
A pénzről szól az egész. Ennyi a naaaagy elköteleződés a házasság mint olyan már rég megszűnt volna, ha nem járna érte pénz. Ezt 21.es szépen bizonyítja! Ekkora ezellemi sötétség...
2023. okt. 7. 06:13
 26/47 anonim ***** válasza:
88%

Lehet összemosottnak érzed de alapvetően összefügg minden mindennel. Az hogy milyen statisztikak vannak az pont azért van mert mindenki könnyen dobbant. Nem kitartóak és hát majd jön másik. Igen mindig lehet újat találni ahol ugyanazok a gondok előjönnek amit te előtte se oldottál meg az előzővel.

Nekünk most született nemrég még az első babánk és még egy tragédia is ért... Nagyon nehéz és sok vita volt az elmúlt időben de megbeszéltük, tudjuk hogy ez most egy ilyen időszak és bizony idő míg túllendülünk. De eszünk ágában nem volt hogy jó akkor most lelépunk.

Pénzről szól az egész? 😂 hát nem, mindkettőnknek megvan a saját egzisztenciája de mindegy 😃

Nem látok a jövőben de vannak alapelveink amihez tartjuk magunkat.

2023. okt. 7. 08:59
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Hormonok alatt mit értesz?
2023. okt. 7. 09:00
 28/47 A kérdező kommentje:
#27 Hát például, hogy a férfit biológiailag az hajtja, hogy minél több nőtől legyen gyereke.
2023. okt. 7. 09:38
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem hát biológiai értelemben a férfi arra van kódolva hogy sok gyereke lehet mivel spermából több van mint egy nőnek petesejtből. Ráadásul véges számú, S amit nem tudtam az az hogy már az anyaméhben a kislányok esetén úgymond kialakul mennyi petesejtje lesz majd a lánynak később.

Ez azt jelzi hogy egy nő többször átgondolja kitől legyen gyereke. De azért nem gondolom hogy ez a hormonoktól függ mert itt a férjem aki képes volt magától elköteleződni senki nem cseszegette ilyennel. És szerintem nem ő az egyetlen ilyen férfi.

2023. okt. 7. 09:47
 30/47 anonim ***** válasza:
73%
#28 ha ember létére nem tudnak uralkodni az “ösztöneiken” a férfiak, lehet hogy nem szabadna vezető pozíciókba engedni őket, ha ilyen ösztönlények.
2023. okt. 7. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!