Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22: Sok mindenben egyetértek amit írtál, viszont egy kicsit összemostál pár dolgot. A jelenlegi statisztikák, állapotok közepette eszem ágában sincs házasságot kötni modern, 'nyugati' nővel... Bár nem csak ezért, hanem alapból furcsa számomra törvényileg is elköteleződni.
Ugyanakkor párt, partnert, élettársat szeretnék, igen, és dolgozni is a kapcsolaton. És céljaim is vannak...
De amúgy igen, a mostani fiatal generációnál vannak, és még lesznek súlyos problémák.
És még egy dolog...
Az hogy most éppen így vélekedsz az ok, csak tudod, majd revizitálni kellene ezt úgy 10-20 év elteltével hogy akkor milyen a házasságod, mennyire időtálló, és megcsalod/elhagyod-e a férjed...
Lehet összemosottnak érzed de alapvetően összefügg minden mindennel. Az hogy milyen statisztikak vannak az pont azért van mert mindenki könnyen dobbant. Nem kitartóak és hát majd jön másik. Igen mindig lehet újat találni ahol ugyanazok a gondok előjönnek amit te előtte se oldottál meg az előzővel.
Nekünk most született nemrég még az első babánk és még egy tragédia is ért... Nagyon nehéz és sok vita volt az elmúlt időben de megbeszéltük, tudjuk hogy ez most egy ilyen időszak és bizony idő míg túllendülünk. De eszünk ágában nem volt hogy jó akkor most lelépunk.
Pénzről szól az egész? 😂 hát nem, mindkettőnknek megvan a saját egzisztenciája de mindegy 😃
Nem látok a jövőben de vannak alapelveink amihez tartjuk magunkat.
Ja értem hát biológiai értelemben a férfi arra van kódolva hogy sok gyereke lehet mivel spermából több van mint egy nőnek petesejtből. Ráadásul véges számú, S amit nem tudtam az az hogy már az anyaméhben a kislányok esetén úgymond kialakul mennyi petesejtje lesz majd a lánynak később.
Ez azt jelzi hogy egy nő többször átgondolja kitől legyen gyereke. De azért nem gondolom hogy ez a hormonoktól függ mert itt a férjem aki képes volt magától elköteleződni senki nem cseszegette ilyennel. És szerintem nem ő az egyetlen ilyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!