Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A mai világban miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért nem fontos egy férfinak hogy szűz nő legyen a felesége?

Figyelt kérdés

Inkább olyat vesznek el aki kitudja hány pasival volt már előtte.

En 17 éves lány vagyok azzal a feltétellel adtam oda egy férfinak magam hogy feleségül fog venni, ehelyett egy erkölcstelen liberális nőt vett feleségül aki a szeretője vollt.

2023. okt. 2. 07:52
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
88%

Épeszű ember nem házasodik úgy, hogy nem volt együtt a párjával úgy is. Kinek kell az, hogy leéljen egy szar életet, vagy el kell válni, mert utólag pl kiderül hogy egyáltalán nem passzolnak össze a szexuális igények, vagy fizikailag nem illenek össze.

Nekem pl 6 pasi volt a férjem előtt akikkel le is feküdtem, hosszabb-rövidebb kapcsolatokban. Egyikhez sem mentem volna hozzá. Ahhoz mentem akivel többek közt a szexuális élet is stimmel és például ki tud elégíteni. Senkinek nincs a homlokára írva, hogy milyen lesz vele az ágyban, én viszont 1x szerettem volna házasodni, válni pedig nem, és sivár szexuális életet sem akartam. Így azzal a férfival kötöttem össze az életem, akivel erre minden esélyem megvan, mert minden téren boldogok vagyunk együtt.

2023. okt. 2. 13:56
 32/60 anonim ***** válasza:
0%
#32: Dehogynem a magad fajta nem tudja elviselni, hogy másnak van igaza vagy hogy máshogy gondolkodik valaki.
2023. okt. 2. 15:12
 33/60 anonim ***** válasza:
87%
El tudjuk viselni (nem velem beszélgettéle eddig), csak attól még fszság.
2023. okt. 2. 16:06
 34/60 anonim ***** válasza:
20%
#33: Ti nálatok minden egyre megy, egyik nap incelek/femcelek vagytok, a másik nap meg arról oktatjátok a népet, hogy fiatalon "élni" kell. Majd biztos ti tudjátok mit hogyan kellene🤣🤣🤣.
2023. okt. 2. 17:20
 35/60 anonim ***** válasza:
88%
Nekem-, meg szerintem azért vannak még jónéhányan, akiknek fontos lenne, de nézd meg a válások statisztikáját, nézz körül: a rosszabbnál rosszabb "kapcsolatokat" látja az ember, ahol a megcsalás, a szakítás és hasonlók dominálnak. Így nézve-, és a kor előrehaladtával az ember már aligha talál szűz valakit.
2023. okt. 2. 19:10
 36/60 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem jól csinálod nagyon. Nagy kincs leszel annak a fiúnak. Ne add oda bárkinek csak úgy magad mint a mostani lányok akik még háborognak is azért ha egy darab húsnak nézik őket, amikor mindenük kint van a neten és rendesen úgy lehet őket kivalasztani tinderen mint egy darab húst. Undorító.
2023. okt. 3. 00:22
 37/60 anonim ***** válasza:
92%

36

Akkor is tárgynak tekintenek, ha a "használatlanságod" miatt szeretnek. Egy használatlan tárgynak...

2023. okt. 3. 08:18
 38/60 gergelice16 ***** válasza:
43%

Mi a feleségemmel házasságig vártunk (27 évesen házasodtunk össze). Egy kicsit sem bántam meg, hogy a korábbi lehetőségeimet nem használtam ki. Ennek is vannak előnyei, mégha ma már senki sem gondolja ezt. Szívesen kifejtem, ha érdekel. A "mi van, ha nem illetek össze" kérdésre is van válaszom.

Egyébként ha nem lett volna szűz a feleségem, akkor is elvettem volna, de örülök, hogy így visszatekintve a nászéjszakánkon mindketten csak bénáztunk. A lényeg amúgyis az volt, hogy kimutassam felé a szeretetemet.

2023. okt. 3. 09:21
 39/60 anonim ***** válasza:
82%

Semmi "érték" nincs benne, az csak annyi jelent, hogy nem szexeltél. És? :D

Nagy cucc, előbb-utóbb úgyis lefektet valaki, és nekem nőként ALAP, hogy nem házasodok olyannal, akivel nem egyezünk szexuálisan. Ha ez az első párom, oké, ha a 6., az is oké.

2023. okt. 3. 21:00
 40/60 anonim ***** válasza:
91%

36

Olvasd el figyelmesen. 17 éves, és már odaadta magát az első pasinak, aki azt mondta neki, amit hallani akart.Ha a szüzesség nagy kincs, akkor ez a kislány már koldusszegény.

2023. okt. 4. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!