Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a mai világban hogy egy lány házias legyen?

Figyelt kérdés

Tehát hogy tudjon főzni,rendbe tartani a házat stb

Vagy sokkal inkább az a fontos hogy mutatós legyen a lány?

2023. ápr. 27. 19:22
1 2
 1/18 Ghgj ***** válasza:
80%
Nem mindegy? Legyél, aki vagy és cső. Ha nem vagy házias, majd jön olyan, akinek ez szintén másodlagos szempont. Nem minden pasinak kell jó nőnek lenned.
2023. ápr. 27. 19:25
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Akkor már inkább az első, ne egyedül keljen már mindent csinálni ha 2en vagyunk.
2023. ápr. 27. 19:26
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, én nőként írom, hogy felnőtt ember tudja ellátni magát, ha nő, ha férfi. Tehát tudjon takarítani, és csinálja is rendszeresen és főzni is valamennyire. Szerintem életképtelenségre vall az is, ha egy pasi a mosógépet se tudja bekapcsolni vagy egy rántottát se tud megcsinálni. Nőkre ugyanúgy igaz.
2023. ápr. 27. 19:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy felnőtt embernél ez fontos és alap dolog, hogy képes legyen egy alap szinten ellátnia magát.. nem csak a lányoknak. Most ha valaki különösebben nem is tud főzni, de a második az alap: "rendbe tartani a házat stb".
2023. ápr. 27. 19:30
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez sem teljesen mindegy.

Ha van arra pénze a nőnek, hogy megvegye a kész ételt minden nap, és fizessen egy takarítónőt akkor nincs gond, nem az én pénzemből teszi. ebben az esetben nem zavar h nem házias.

Normál esetben ahogy nagyjából #3-as írja, képes legyen eltartani magát. Szóval legyen tisztaság a házban, gondolom a mosógép számára sem nagy ördöngösség. takarítani sem kell minden áldott nap.

Főzés nem érdekel, arra szívesen megtanítom, vagy nem. Azt szeretek.

2023. ápr. 27. 19:38
 6/18 anonim válasza:
0%
Akkor már legyen prosti, aki keres annyit, hogy felvegyünk takarítót a pénzből, aki kielégít engem is, amíg az asszony munkában van.
2023. ápr. 27. 19:42
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

Erre a kérdésre nem lehet egzakt választ adni. A szimpátia keltés (ismerkedés kezdetekor) az első másodpercekben a külső dönt, ott is inkább az összhang, mozgáskultúra, mimika, hangszín - nevezzük metakommunikációnak.

Mire egy ismerkedés eljut oda ahol kiderül, hogy a nő mennyire házias addigra azért pár randin túl vannak a felek. Azt mondom egyiknek sem szabad túlzottan deficitesnek lennie. Csak zárójelben, a "sütésfőzéstakatítás" tanulható, ha megvan az akarat hozzá, és a külsőn is sokat lehet lendíteni egy megfelelő frizurával, sminkkel, testalkatot meg tornával, megfelelő étkezéssel lehet formálni.

31N

2023. ápr. 27. 19:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Felesben megy a házimunka. Legyen képes ezekre, de nem baj, ha nem a főzés a hobbija.

És a takarító fizetése is közös költség.

A nőnek akkor kell vállalnia a házimunkát 100%-ban, ha otthon van, nem dolgozik és nincsenek gyerekek, vagy napközben nem ő vigyáz a gyerekekre (pl oviban vannak). Ha dolgozik, akkor felesbe megy. A ráeső felét viszont lássa el tisztességgel.

(nekem ez a véleményem)

2023. ápr. 27. 19:47
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Amennyire egy fiúnál fontos.
2023. ápr. 27. 19:51
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki tud fozni es rendet tartani. A baj altalaban a szandekkal van, illetve ritkabb esetben pszichologiai problemak lehetnek a hatterben, de maradjunk most az egeszseges embereknel. Ha valaki olyan rohadt igenytelen es lusta, hogy egy mocsokban el, az mindenkit zavar, nemtol fuggetlenul. Asszem az mindenkitol elvarhato, ferfitol is, notol is, hogy egy alap rendet tartson maga korul es egyik se a masikra haritsa a dolgot. En nokent ugyanugy elvarom a ferfitol, hogy takaritson es fozzon, csinaljuk felesben a dolgokat, es nem talalkoztam meg olyan ferfivel (egyuttelesnel), akinek ez ne lett volna alap, senki nem varta, hogy majd en mindent megcsinaljak helyette is.

Nem tartom magamat egyaltalan haziasnak, napi 10 percet foglalkozom a rend fenntartasaval es olyan kajat nem vagyok hajlando csinalni, amivel 20 percnel tobbet kell foglalkozni es ebbol lehetoleg 2 napi adag kijojjon. (Ha csak sul a sutoben es nem kell vele foglalkozni, az lehet tobb.) Volt olyan baratom, aki szeretett a konyhaban pepecselni, o fozott extrabb kajakat is neha. De senki nem vart tolem tobbet ennel.

2023. ápr. 27. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!