Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan nőt találni akit nem csak a kinézet fontos a férfiban ebben az instagram meg facebook által dominált világban?
Mindegyik nő azt látja a neten , hogy tökéletes férfiak hogy néznek ki stb
Még ha mondjuk teljesen jól el is beszélgetnek pl egy pocakosabb férfivel és jobban elvannak egymással akkor se fog kapcsolatra lépni mert mit szólnak majd a barátnők hozzá, hogy nem kockahasú Brad Pitt a pasija , így inkább csak jól nézzen ki a férfi még ha patkányként is viselkedik vele és csalja orrba szájba
Nekem pl Instám meg Facem sincs...
N 30
Ez tényszerűen nem igaz.
Szia
Itt vagyok, igaz nem vagyok vékony! Jah, hogy neked viszont fontos a kinezet? De masnak ne legyen az?!
Megint itt vagy dagadt Shrek!
Nem fogod fel hogy fekete a feketével , fehér a fehérrel alkot egy párt? Ha te dagadt vagy neked semmi esélyed vékony nőre.
Jaaaa, tök jó! Neked fontos a külső, de a nőnek ne legyen az! 😅Sirok
Hát barátom, sok sikert!
Nem halottál még ilyen dolgokról? Szimbiózis és a többi?
Más szempontok vannak egy nőnél meg egy férfinél is , legalábbis mások voltak és másoknak kellene lenniük egy normális világban .
A nőnek jól kell kinéznie, hogy tetszen a férfinek , hiszen a nő alapvetően azért lett létrehozva, hogy a férfit kényeztesse, kielégítse és ezzel együttesen gyereket hordjon ki aztán azt nevelje , házimunkát elvégezze, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!