Lányok/nők szerintettek ez a pasas milyen női szemmel? Instagram.com/alexcosta? Igshid=13hkswrex9568
Hogy külsőre milyen a ti szemetekkel? jól néz ki? Megfelelne nektek külsőre?
instagram.com/alexcosta?igshid=13hkswrex9568
ha nem jó a link akkor Alex Costa(instagram)
Az ilyen ugy néz ki mint aki most lépett ki a fodrasztol meg borbelytol styl nekem tul mü. Plane ez a kinosan felàllitott agyonlakkozott haj màr önmagàban is irritàl
Inkabb a lazàbb kocosabb nem "szerkesztett"szakallu sracok a jobbak
Nekem nem jön be. Lehet, hogy a szakálla, haja nagyon trendi, de nem jóképű. A mosolya nagyon mű, az agyonfehéritett, tökéletes fogsorával (én abban sem vagyok biztos, hogy igazi a fogsora)
De a tekintetében, a kisugárzásában nincs meg az a férfiasság, aminek egy pasiban meg kell lennie, ahhoz, hogy tetsszen. Ehelyett folyamatosan valami félszegséget, bizonytalanságot sugall az arckifejezése, ami még a felvett pózokat is teljesen erőltetetté és hiteltelenné teszi.
Még a szemüveges képeken a legszimpatikusabb, de ott sem azért, mert hű, jó pasi, hanem azért, mert egy hétköznapi, kicsit félszeg értelmiségi srác benyomását kelti, aki önmagát adja. (Szerintem ez áll legközelebb a valódi civil énjéhez, amikor épp nem modellkedik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!