Egy nő lehet még jó nő a mai világban smink és mű dolgok nélkül? Neked ki a jó nő?
Figyelt kérdés
Ebben az instagramm féle életben már a nők többsége mellet műtet, a tiktok tele van orrműtétes plasztikai videókkal. A jó nők ma ezek, inkább a természetesség ellentétei. Van műszempilla, szolárium, sminktetoválás rajtuk. Ezek után nézünk az utcán is,utánuk fordulunk. Azon gondolkodom, hogy jó nő lehet valaki ezek nélkül? Számodra milyen a jó nő? Hogy néz ki? Természetes vagy nem?2021. márc. 13. 22:23
1/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Sajnos egyre kevesebb az olyan csaj, aki nem veszi igénybe a sminket, műkörmöt stb.
2/15 anonim válasza:
Azt gondolom a legtöbb ember nagyon képmutató ezt a kérdést illetően. Egyértelmű, hogy csak az szép aki mindenféle extra beavatkozás vagy eltúlzott szépítkezés nélkül is szép. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a "műnők" eredetileg csúnya nők akik feljavították magukat olyan szintre, hogy már vonzónak találják őket. A környezetüket becsapják de saját magukat nem tudják becsapni vele. Ahogy mondani szokták: a szépség belülről fakad és aki feljavította magát az tuti hogy belül nagyon csúnya.
3/15 anonim válasza:
Lehet hát, sőt, nekem ezek nélkül lesz csak igazán jó nő :) a természetesség nálam nagy előny :)
20F
4/15 anonim válasza:
Van, aki rohadt jol nez ki smink nelkul, de egyaltalan nem biztos, hogy akikert manapsag elajulnak, azok smink es hosszu haj nelkul akar csak atlagosak is lennenek. Ma a nullak kultusza jott el. Evtizedekkel ezelott a szuletett szepseget eszrevettek minden felhajtas nelkul, viszont az is igaz, a ma sikeres lanyok esetleg nem tudtak volna mivel labdaba rugni. Amit regen sminknek hivtak, az nem 3D-s grafika volt.
Plusz vannak natur arccal is szep nok. Regi modellek is.
6/15 anonim válasza:
Nekem az a jó nő, aki természetes és nincs rajta semmi mű és semmi vakolat.
7/15 A kérdező kommentje:
És öltözék tekintetében, mi ami vonzó nektek egy nőn. Illetve mi az ami nem?
2021. márc. 14. 12:46
8/15 anonim válasza:
Az öltözet soha nem foglalkoztatott igazából, vagy tetszik az összkép vagy nem. Inkább egy csini arc és egy bájos mosoly. Na azzal nagyon meg lehet fogni.
9/15 anonim válasza:
Számomra vonzó a nőies öltözködés, ami úgy szép, hogy nem kurvás.
3as voltam.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek ☺️
2021. márc. 14. 17:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!