Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nő lehet még jó nő a mai...

Egy nő lehet még jó nő a mai világban smink és mű dolgok nélkül? Neked ki a jó nő?

Figyelt kérdés
Ebben az instagramm féle életben már a nők többsége mellet műtet, a tiktok tele van orrműtétes plasztikai videókkal. A jó nők ma ezek, inkább a természetesség ellentétei. Van műszempilla, szolárium, sminktetoválás rajtuk. Ezek után nézünk az utcán is,utánuk fordulunk. Azon gondolkodom, hogy jó nő lehet valaki ezek nélkül? Számodra milyen a jó nő? Hogy néz ki? Természetes vagy nem?

2021. márc. 13. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Nekem azzal van a problémám, hogy senki nem akar egyéniség lenni, hanem futószalagon gyártott Instás cicababa. Egy az egyben mindent onnan lesznek le, kényszeresen azzal foglalkoznak, mi az aktuális divat.

Az, hogy mondjuk az intelligenciájuk is fejlődjön, hogy olvassanak, művelődjenek, legyenek saját gondolataik, már büdös nekik.

A mai világban az a szomorú, hogy nagyon sok ember csak a díszcsomagolásra figyel. Nem az adott dolgot nézik, hanem azt, ahogy tálalják.

Én az a fajta nő vagyok, aki szeret sminkelni. Viszont az én megjelenésem köszönőviszonyban sincs ezzel a sablonos, felfújt/túlrajzolt szájú ideállal.

Én kreativitásnak és önkifejezésnek élem meg, pont úgy, mint az öltözködést, nem akarok megváltoztatni magamon semmit, szeretem a vonásaimat, smink nélkül is simán kimegyek az utcára, ha úgy tartja a kedvem, mégis szeretem az extrémebb dolgokat.

Szerintem az a jó nő, aki önazonos, és nem akar kényszeresen tetszelegni senkinek.

2021. márc. 14. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon helyes 11es! 💪💪😉
2021. márc. 14. 18:18
 13/15 A kérdező kommentje:
#11, nagyon jó amit írsz. Sajnos magamon azt tapasztalom, hogy az instagram önbizalomhiányossá tesz. A túl sok "tökéletes" arcú és testű nő után nem tetszik amit a tükörben látok, látom a hibáim az orrom görbeségét, az átlagos hajszínt, a világos bőrt és vágyom azután a szépség után ami a social media felületein szembe jön velem. Nem tudok havonta 20 ezret műszempillára költeni a szoláriumról rég letettem a bőröm érdekében, átlagos a ruhatáram és nagyon nehéz megbarátkozni önmagammal a sok tökéletes nő után.
2021. márc. 14. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező elfelejted hogy mindig az lesz a döntő amikor az agyban fekszetek a nő meg smink és cicerák nélkül van… a plasztik az teljes mértékben undoritó! A maga mutogatás szintúgy! A legtöbb no ma mar ilyen sajna de valahogy nehezen fogja fel mindenki hogy a tényleg jo pasik a nem maga mutogatós olcsó agyon sminkelt és tetovált nőket preferálják valamint a műtéteseket sem!

Hiába néz ki mondjunk 9-es szinten ki kerazva mikor anélkül meg max 4-5-ős szintű

De sokszor még amugy azok a nők is kifogjak tenni kőkeményen akik amugy nem is olyanok mert egyszerűen ezt lássák na ez a durva!

2021. márc. 17. 01:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Alkoholista dög! De karcsi megénekelte! Az aki szép az reggel is szép!
2021. máj. 6. 14:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!