Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a mai világban hogy egy lány házias legyen?
Figyelt kérdés
Tehát hogy tudjon főzni,rendbe tartani a házat stb
Vagy sokkal inkább az a fontos hogy mutatós legyen a lány?
2023. ápr. 27. 19:22
11/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kérdező ilyen jogászi megközelítésekre gondolt-e. :) Szerintem abszolút nőies egy nő a konyhában, engem motivál is, ha látom, hogy valamit alkot, szívesen segítek is neki. De nem zavar az sem, ha nem annyira gyakorlott. Alapdolgokat én is meg tudok csinálni, úgyhogy éhen nem fogunk halni talán. :)
12/18 anonim válasza:
10-es, ha hiszed, ha nem, én találkoztam már olyan pasival, aki nem tudott takarítani. Azt se tudta, hogy kezdjen hozzá. Nyilván anyuka nem tanította meg rá. Mocsokban élt, én tanítottam meg alap dolgokra.
13/18 anonim válasza:
Jól nézzem ki, ne kerüljön egy forintba se, és természetesen tudjon főzni, mosnibtakaritani, mosollyal a pofáján, és persze, miután ezeket elvégezte egyedül, szintén mosollyal a pofáján csapja a fülét a bokájához, amikor a pasikának ahhoz van kedve.
14/18 anonim válasza:
"Nyilván anyuka nem tanította meg rá."
Persze, mert orvosi diploma kell ahhoz, hogy meglássa a mocskot és eltakarítsa. A mosógép beindítása pedig mérnöki diploma nélkül esélytelen. Ugye?
15/18 anonim válasza:
Mosógép még ment, meg a mosogatás is. De azt, pl, hogy a fürdőszobában is takarítani kell, tőlem hallotta először :D Hát, nagy az isten állatkertje, most mit mondjak erre.
16/18 anonim válasza:
Ezeket minden önálló embernek tudnia kéne.
Egy lánynak nem feltétlenül, mert a megnevezés magában hordja, hogy nem önálló még. De egy nő vagy férfi (vagy egyéb....) képes ellátni magát. Ez a különbség pl egy lány és egy nő között.
Szóval ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor cseperedj fel lányból nővé. Vagy találhatsz magad mellé egy fiút, aztán élhettek trehány életet is. Te döntésed.
17/18 anonim válasza:
Vannak alapvető dolgokat amiket a férfinek és a nőnek is meg kell tudnia csinálni.Nem kell profi módon főzni,de azért alapvető ételeket tudjon megcsinálni pl virsli,rántotta,palacsinta. Takarítani pedig tudni kellene hiszen senki se szeret rumliban élni.
18/18 anonim válasza:
Szexelni szeress, bármikor bármennyit és ne légy több, mint 60kg! Tapasztalat. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!