Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban miért nem fontos egy férfinak hogy szűz nő legyen a felesége?
Inkább olyat vesznek el aki kitudja hány pasival volt már előtte.
En 17 éves lány vagyok azzal a feltétellel adtam oda egy férfinak magam hogy feleségül fog venni, ehelyett egy erkölcstelen liberális nőt vett feleségül aki a szeretője vollt.
Örülj, hogy nem fontos nekik, különben már te is cseszhetnéd ugyebár 😂
Szóval én a helyedben leszállnéj a magas lóról.
Ti nagyon buták vagytok!! Tisztelet a kivételnek.
Nem az az erkölcstelen és liberális aki nem szűz, hanem az aki nő létére szeretőt tart és szex kalandokban van, és aki megcsalja a párját.
Az az erkölcsös nő akinek csak komoly párkapcsolatai vannak.
És ha két ember nemegyezik szex terén egymásra lehet csiszolódni megfelelő kommunikációval, nem kell ahhoz keresztül menni egy foci csapatnak egy nő n hogy valakiben megtalálja szex terén a közös nevezőt, vagy kellő tapasztalatot gyűjtsön, egy férfival is lehet tapasztalatot gyűjteni.
Úgy látszik a mai világban nincs tartás a nőkben!!!
Tisztelet a nagyon kevés kivételnek…
De lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést, egy férfinak miért nem fontos hogy erkölcsös nő legyen a felesége?
48.
És ezt most 9 napig írtad, mint választ?
“ Nem az az erkölcstelen és liberális aki nem szűz, hanem az aki nő létére szeretőt tart és szex kalandokban van, és aki megcsalja a párját.”
Es az a ferfi aki szeretot tart, az nem erkolcstelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!