Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A mai világban miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért nem fontos egy férfinak hogy szűz nő legyen a felesége?

Figyelt kérdés

Inkább olyat vesznek el aki kitudja hány pasival volt már előtte.

En 17 éves lány vagyok azzal a feltétellel adtam oda egy férfinak magam hogy feleségül fog venni, ehelyett egy erkölcstelen liberális nőt vett feleségül aki a szeretője vollt.

2023. okt. 2. 07:52
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
86%
De ugye ezentúl te is tartod magad a saját alapelveidhez? Így, hogy már nem vagy szűz, ugye többé soha az életben nem akarsz majd párkapcsolatot? Hiszen már romlott, tisztátalan vagy.
2023. okt. 4. 11:09
 42/60 anonim ***** válasza:
81%
Onnantól, hogy te a kölcsönös szexre úgy gondolsz, hogy "odaadtad magad valakinek", sok kérdésem nincs. További kellemes frusztrálódást, rossz lehet, hogy már te magad sem felelsz meg a saját nonszensz tisztaság-eszmédnek 🤗
2023. okt. 6. 12:33
 43/60 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező ugrottál szétrakni a lábad arra, hogy elvész feleségül! Ő meg visszatért az exhez. Így jár az, aki a szüzességét valami becsnek tartja és megsincs jó emberismerete! Attól nem leszel több, hogy szűz, vagy kevés partnered van. Ha az a férfi szerelmes beléd úgyis az lesz, hogy prosti vagy. Szerinted miért van az, hogy még nekik is van párjuk? Pintisab az érzelmeken múlik minden.
2023. okt. 6. 12:45
 44/60 anonim ***** válasza:
70%
Tudjuk kami kerdes , de tegyuk fel nem az mivel sok ilyen buta kis lany van a valosagban akik maguknak koszonhetik ha kihasznaljak oket..
2023. okt. 6. 15:03
 45/60 anonim ***** válasza:
79%

Örülj, hogy nem fontos nekik, különben már te is cseszhetnéd ugyebár 😂

Szóval én a helyedben leszállnéj a magas lóról.

2023. okt. 7. 13:20
 46/60 anonim ***** válasza:
22%
Nekem fontos lenne, de manapság ez kb a lehetetlen kategória.
2023. okt. 7. 14:57
 47/60 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagyok egy mai csirke, de már az én fiatal koromban sem volt elvárás.
2023. okt. 7. 19:49
 48/60 A kérdező kommentje:

Ti nagyon buták vagytok!! Tisztelet a kivételnek.

Nem az az erkölcstelen és liberális aki nem szűz, hanem az aki nő létére szeretőt tart és szex kalandokban van, és aki megcsalja a párját.

Az az erkölcsös nő akinek csak komoly párkapcsolatai vannak.

És ha két ember nemegyezik szex terén egymásra lehet csiszolódni megfelelő kommunikációval, nem kell ahhoz keresztül menni egy foci csapatnak egy nő n hogy valakiben megtalálja szex terén a közös nevezőt, vagy kellő tapasztalatot gyűjtsön, egy férfival is lehet tapasztalatot gyűjteni.

Úgy látszik a mai világban nincs tartás a nőkben!!!

Tisztelet a nagyon kevés kivételnek…

De lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést, egy férfinak miért nem fontos hogy erkölcsös nő legyen a felesége?

2023. okt. 16. 12:21
 49/60 anonim ***** válasza:
61%

48.

És ezt most 9 napig írtad, mint választ?

2023. okt. 16. 12:23
 50/60 anonim ***** válasza:
83%

“ Nem az az erkölcstelen és liberális aki nem szűz, hanem az aki nő létére szeretőt tart és szex kalandokban van, és aki megcsalja a párját.”

Es az a ferfi aki szeretot tart, az nem erkolcstelen?

2023. okt. 16. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!