Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A mai világban miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért nem fontos egy férfinak hogy szűz nő legyen a felesége?

Figyelt kérdés

Inkább olyat vesznek el aki kitudja hány pasival volt már előtte.

En 17 éves lány vagyok azzal a feltétellel adtam oda egy férfinak magam hogy feleségül fog venni, ehelyett egy erkölcstelen liberális nőt vett feleségül aki a szeretője vollt.

2023. okt. 2. 07:52
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

De értem inkább egy olyan nő aki erkölcstelen és többen is használtak…

Mint egy erkölcsös nő.

2023. okt. 2. 08:31
 12/60 anonim ***** válasza:
96%

11

Bocs, angyalom, de nem tárgyak vagyunk, amiket "használnak". Gyűjts már egy kis önbecsülést magadnak.

2023. okt. 2. 08:37
 13/60 anonim ***** válasza:
94%

Annyira maradi vagy, hogy hihetetlen. Nem leszek erkölcstelen mert meg merem élni a szexuális dolgokat és hihetetlen vagy nem a párom így is becsül és tisztel engem , hogy tudja mennyi személlyel voltam előtte és sokkal érettebben kezeli a kapcsolatunkat , mint azok akikkel eddig voltam.

Téged még szűzen sem becsült meg egy férfi sem akkor mire fel kapálózol meg amúgy is baromira gáz, hogy azzal oda dobod magad szexuálisan mert a másik fél eléggé jól hazudja azt, hogy el vesz feleségül így aztán eléggé nem vagy nő a szememben csak egy kislány akit a legkönnyebb felcsinálni mert azt hiszi minden faszi aki megakarja dugni majd el is veszi feleségül ez aztán a felnőtt gondolkodás . Meg egy nő csak mert szexel még nem jelenti azt, hogy a nőt használják, itt a bizonyíték, hogy te szemedben a nőt birtokolja a férfi és nem lehet a szemedben a nőnek önálló szexuális élete csak a férfinak akit a nőt használja

2023. okt. 2. 09:03
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor szeretsz szexelni vagy szűz vagy?🤣🤣🤣
2023. okt. 2. 09:09
 15/60 anonim ***** válasza:
97%

Nos, a te logikád szerint most már téged se szabad, hogy bárki elvegyen, mivel nem vagy már szűz. Hiszen erkölcstelen lettél, nincs már benned érték... nem igaz? 🤷🏼‍♀️

Egyébként borzalmasan gyerek vagy, és egysíkúan gondolkodsz. Az embereknek nem csak egy értékük van, mint a szüzesség. Létezik személyiség is, és pusztán abból hogy valaki szexelt már, nem tudsz semmit levonni valójában ilyen téren. Sőt, mondok még valamit, pusztán azért, mert mondjuk hibázol az életben, nem megy töbkre a személyiséged, életed. Minden azon múlik, mire hogyan reagálsz, mit teszel a hibáid ellen, tanulsz-e belőlük... Stb. Te jelenleg csak egy megbántott és féltékeny gyerek vagy. Reménykedj benne, hogy minél hamarabb elmúlik, megtanulod kezelni az érzéseidet, megtanulsz dimenzionáltabban látni, különben szomorú és boldogtalan élet vár rád.

2023. okt. 2. 09:18
 16/60 anonim ***** válasza:
100%

Te is hivatalosan erkölcstelen vagy hisz már volt benned egy pen is z.

:D Üdv a klubban kis ribi

2023. okt. 2. 09:37
 17/60 anonim ***** válasza:
94%
Nincs nekem elég bajom, szerinted, hogy még ezen is rugózzak???
2023. okt. 2. 09:42
 18/60 anonim ***** válasza:
77%

Hol találsz manapság szűz nőt kb. 22 éves kor felett? Viccelsz? Bolondozol?

Esetleg valami zárdában, amish csoportban, hagyományaikat valóban tartó roma közösségben vagy ha az adott nő nagyon csúnya. De nem csak úgy kicsit, hanem nagyon, és mondjuk mellé büdös és nagyon trágár is. Ilyet ismerek, és ő valóban szűz, bár a hasonlóan "erős" férfiak mezőnye mindig próbálkozik nála, na azok is szüzek így ránézésre (több füle, mint foga ötvenes fószer, szúnyog testalkatú, kancsal ex-drogos, böriből frissen szabadult nincstelen cigók stb.)

2023. okt. 2. 09:44
 19/60 anonim ***** válasza:
81%

11

Engem senki nem használt kisszivem! Önszantamból, kölcsönösségen alapuló szexuális tapasztalásokban volt részem. Szamszerint 10-15el. A ferjem normális, ugyhogy nyilvan ez nem számit...

2023. okt. 2. 09:45
 20/60 anonim ***** válasza:
96%
Kiscsillag, most már te is csak egy használt, eldobott nő vagy, akit ráadásul egy "erkölcstelen liberális" nő miatt dobtak.Jó sokan fognak még téged "használni",ha mindenkivel lefekszel, aki azt hazudja neked, hogy feleségül vesz.Lehetsz még te is erkölcstelen liberális.
2023. okt. 2. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!