Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A mai világban miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért nem fontos egy férfinak hogy szűz nő legyen a felesége?

Figyelt kérdés

Inkább olyat vesznek el aki kitudja hány pasival volt már előtte.

En 17 éves lány vagyok azzal a feltétellel adtam oda egy férfinak magam hogy feleségül fog venni, ehelyett egy erkölcstelen liberális nőt vett feleségül aki a szeretője vollt.

2023. okt. 2. 07:52
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretek erkölcstelen lenni.És mivel az voltam,tudom,hogy milyen szerencsém van a férjemmel.Nem csak szexuálisan,hanem minden értelemben.És tanuld meg,hogy egy nőt nem használnak.Ha szopni van kedvem szopok,ha dugni dugok.
2023. okt. 2. 11:05
 22/60 anonim ***** válasza:
0%

21.

Ha csak az nem zavar, hogy ez a barát "Szia uram!"-al üdvözli a tezsvíreit.

2023. okt. 2. 11:13
 23/60 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom mi a rosszabb, az hogy mennyire nyilvánvaló, hogy ez egy kamu kérdés vagy az, hogy mennyi ember van, aki full komolyan veszi és mennyi sületlenséget hord itt össze a "kiélésről".

Amúgy meg kérdező, ha valóban úgy van ahogy állítod, akkor miért akartál már 17-18 évesen házasodni? Szerelmes voltál és azért nem tűnt fel, hogy amúgy nem is vesz komolyan és csak a szexre kellettél? Azért akinek ilyen felfogása van, mint neked, csak tart az ilyesmitől...

2023. okt. 2. 11:39
 24/60 anonim ***** válasza:
92%
#23 De ha már okoskodsz legalább ne válaszoltál volna te is a kérdésre. 🤣🤣🤣
2023. okt. 2. 11:44
 25/60 anonim ***** válasza:
8%
Én elveszlek, na?
2023. okt. 2. 11:45
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Mert ennek semmi jelentősége abban, hogy milyen kapcsolatoto tudunk egymással kialakítani. Egy teljesen lényegtelen, teljesen felesleges, sőt, káros szempont.
2023. okt. 2. 12:23
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem hasznalnak, vagy ha igen, en is hasznalok. Nem is adtam magam oda senkinek, hanem lefekudtem azzal, akivel kolcsonosen akartuk egymast. Volt parhonapos kapcsolatom, volt tobbeves is es most ferjnel vagyok. 17 evesen a masodik baratomnal fekudtem le, most 27 vagyok.
2023. okt. 2. 12:24
 28/60 anonim ***** válasza:
95%

#6 "Egyébként is, én már 27 vagyok. Szerinted van bármi esélyem szűz lányt találni? (Azt is tegyük hozzá, hogy nem 14 éves csajt akarok..)"

Én találtam ilyet, legalábbis amikor összejöttünk, akkor még szűz volt. De ugyanúgy összejöttem volna vele akkor is, ha már két focicsapatnyi pasival dolga lett volna. Nem gondolom, hogy ez lényeges szempont lenne. Szeressük, és becsüljük meg egymást, legyen hasonló a gondolkodásunk, és a céljaink, és érezzük jól magunkat egymással. Ez a lényeg, nem az, hogy dugott-e már életében.

2023. okt. 2. 12:29
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Hohó, én bizony elő nem gyünnék az első szóra, a másodikra, de még a harmadikra se.Mer engem eladólyány koromba se tudtak lámpással lecsalni a padlásrúl!
2023. okt. 2. 12:32
 30/60 anonim ***** válasza:
0%
#24: Én csak visszakérdeztem ha nem zavar. XD Vagy nálad már az is válasznak minősül? Na meg legalább felmerem vállalni a véleményem.
2023. okt. 2. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!