Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha minden tökéletes,csak kevés a szex?
Szó szerint minden szuper. Maga a szex is oltári, amikor van. Csak nekem kevés mennyiségben ami van.Többször beszéltünk már erről. Olyankor mindig összeszedi magát,de sajnos csak pár hétig.
Nem szeretnék emiatt válni, és a megcsalás sem opció.
És vagyok a nő
Mit lehet ezzel kezdeni?
Én nem gondolnám,hogy fiatalon sok a heti 4. Nem vagyok még 70 éves majd akkor megelégszem a heti 1-2vel.
Attól,hogy van gyerekünk az intimitásra miért ne lehetne energiám?
Való igazatok van,lehet nekem is kicsit engednem kéne,de ha egyszer vágyom rá,azt nem tudom agyban leküzdeni.
Nem opció a maszturbálás,mert nem szimpla elélvezésre vágyom, hanem az együttlétre. VELE
És a privát ajánlatokra reagálva,megegyszer leírnám,hogy nem szeretném megcsalni!
Pont ezért baromi nagy lutri és szerencse hogy kivel jön össze az ember! Nálunk is minden jó, csak éppen a szexben nincs összhang. Nekem menne minden nap is, vagy legalább minden másnak, a páromnak meg az lenne a legjobb ha sosem csinálnánk. Én bevallom ismerkedtem mellette, de nem léptem félre. Rá kellett jönnöm hogy az ismerkedési lázat csak a szexuális energiáim táplálták. Semmi értelme nem lett volna válnom, a szexen kívül minden flottul működik. Csak a szexre meg nem lehet alapozni, mert abban pár hónap alatt kiéli magát az ember, aztán ott marad egy olyan emberrel, akire nem lehet építeni a jövőt.
Mi lett a szexszel? Lemondtam róla, nem firtatom, nem csinálom, elfogadtam hogy ebben az életben ez már nem adatik meg. Pont. Csak az eleje rossz, pár hónap alatt lezajlik, utána már fura is lenne csinálni. 9 éve nem volt szex, gyakorlatilag egyáltalán nem is hiányzik már. Simán van élet a szexen túl is! Az segített benne, hogy amikor még volt havi 1 szex, az annyira borzalmas volt, gátlásoktól lebutított, hogy ha bele gondoltam, én akartam hogy olyanba már ne legyen részem.
Aha, akkor te nem feltétlenül a szexre, mint aktusra vágysz, nem elsősorban az orgazmus hiányzik, hanem a férjeddel való kapcsolódás.
Szoktatok "csak úgy" összebújni? Meg szoktátok masszírozni egymást? Milyen gyakran ölelitek meg egymást?
Hogy áll az önbizalmad? (Bocs, vulgáris leszek) A puncidnak vagy az egódnak kellene több szex?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!