Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszinesség ha elhízott a párod s erre megy rá a házasság?
Ugye azt mondják a szerelmes vagy mindenhogyan szereted.
De sokszor az elhizás egy tünet,most nem az egészségügyire gondolok,hanem arra ha nem úgy táplálkozik,ellustul vagy igénytelen lesz. Ki mit gondol? Oké nem csak a testébe vagyok szerelemes hisz kettő kell de mondjuk felszed ilyen 20-30 kilót. Az már belsőre is negatív ha valaki lusta vagy nem akar tetszeni a párjának. Nemde?

+20-30 kiló az nagyon messze van az elhízástól még egy kisebb termetű embernél is.
Pláne egy magasabbnál.
Normál súlyból átmegy a túlsúlyosba. (BMI-kategóriák)
A magasabb még csak át sem megy.

Erre az enyém is rámenne, én vagyok a nő.
Ha nem tesz ellene, és megfelel neki, hogy túlsúlyos, egy idő után nem lenne hozzá gusztusom.

Én szeretem akkor is a parom ha pocakosodik hizik elhízik
Viszont a pasik akkor is mennek más nőkre ha a nőjük nem változott semmit.

Tehát ha egy 170 cm 70 kg férfi felszed 30 kg-ot és lesz 100 kg, az szerinted nem elhízás?
24-es bmi-ből lesz neki egy 35-ös.
Mennyi hülye jár ide, hihetetlen.

Hát igen, ha az ember nem lenne házas kevesebbet gondolkodna....
De papírok a válás...
6os
Na várjunk na,nem arra értem valaki sajnos betegségtől valami okán hízik el. Nekem a párom ha 10kg-al több lenne se hagynám el,de nekem ne mondja senki ha csak nem figyel magára s ellustul valaki s felszed vagy 40kg-ot akkor csak az elhízással van a baj? Ha megismersz egy embert aki ad magára,öltözködés igényesség de átmegy egy elviselhetetlen lusta emberbe aki zsírt zsirral eszik úgy is szereted ha nem változtat magán? Ha nem akar változtatni az mit von le?

Igen. Nálunk volt mindkèt oldalon hízás. Ugyanúgy szerettük, kívántuk egymást, semmi nem változott. Nem egy felszínes kis szar semmi a kapcsolatunk, hogy ez gátat szabjon.
Évek után végül egészségügyi okok miatt fogytunk le. Én kezdtem, saját elhatározasból, mert már sokszor rosszul éreztem magam fizikailag, 1 év múlva a férjem is csatlakozott. Mára mindketten lefogytunk, és tartjuk is egy ideje az egészséges súlyukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!