Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak,ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,ha minden tökéletes,csak kevés a szex?

Figyelt kérdés

Szó szerint minden szuper. Maga a szex is oltári, amikor van. Csak nekem kevés mennyiségben ami van.Többször beszéltünk már erről. Olyankor mindig összeszedi magát,de sajnos csak pár hétig.

Nem szeretnék emiatt válni, és a megcsalás sem opció.

És vagyok a nő

Mit lehet ezzel kezdeni?

2023. szept. 13. 10:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki hogy ennyi van. Ettől már csak kevesebb lesz.
2023. szept. 13. 11:26
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk havi 1, de inkább 2 havonta 1X van szex. Az is olyan, hogy minősíthetetlenül gyenge. Most akkor én mit szóljak? Elég nehéz az élet, amit elértünk azt nem fogjuk egy válással tönkretenni, elfogadtam hogy akkor annyi volt a szexuális életemnek. Gyerekek, ház, hitel, idős szülők. Szex? Ugyan már.
2023. szept. 13. 11:32
 13/31 anonim ***** válasza:
91%

Több lehetséges megoldás is van.

Az egyik, hogy felizgatod a férjedet. Valószínűleg jól ismered már a testét, tudod hol és hogyan kell úgy hozzáérni, hogy beinduljon. Ha nem ismered ezeket a pontokat, akkor előjáték közben érdemes megkeresni.

Ha beleszaladsz egy elutasításba, kielégítheted saját magadat is. Akár a férjed szeme láttára is. Hadd tudja meg, miből marad ki. 😉 de ha ehhez szégyenlős vagy, intézheted diszkréten is.

Közelíthetsz lelki oldalról is. Gondoskodj róla, törődj vele, figyelj rá kizárólagosan és őszintén. Kedveskedj neki, dicsérd meg. Kvázi udvarolj neki.

Elkezdhetsz fogamzásgátlót szedni. Az egy picit lenyomja a libidót.

Foglald el magad kicsit intenzívebben. Végezz valami fizikai munkát. Amikor tapétáztam a házunkat, nem voltam olyan virgonc, mert nagyon kifáradtam.

Érdemes átgondolni, hogy valóban az aktus hiányzik-e, vagy inkább a férjed elismerése. Netán általában az elismerés.

Megbeszélni nem nagyon érdemes ezt. Egy szexért könyörgő nő kicsit sem vonzó.

2023. szept. 13. 11:47
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem semmi, ha kisgyerek mellett ennyi energiád van.
2023. szept. 13. 11:49
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
El vagy tiltva a maszturbalastol?
2023. szept. 13. 11:49
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

15. És a férfi el van tiltva a puncitól? Ellenkezőleg. Végre egy nő, aki szexelne.

Úgyis általában a férfiak sírnak, hogy nincs szex. De egyszer találkoznának egy "nimfóval", nem tudnák kielégíteni! XD

Szerintem amikor gyereket vállaltatok, tudhattad hiy sajnos ez lesz. Valamit valamiért.

Nyilván ő is fáradt, de a szexuális életet is fel lehet dobni pikáns dolgokkal. Esti fürdő, vacsora, szexi fehérneműk, stb. :)

2023. szept. 13. 11:56
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Kellemetlen, de ha minden jó ezen kívül (és meg lennék róla bizonyosodva, hogy nem azért nem kívánja jobban, mert nem kíván, hanem mert ennyi a libidója), akkor én nem problémáznék ezen.

Szingliként örülnél a heti 1-nek is. Gondolj erre.

2023. szept. 13. 12:06
 18/31 anonim ***** válasza:
Felesleges ezen erőlködni! Azért van ennyi szex, mert a pasi ennyire képes! Ha a nő nem szexel otthon, az is azért van, mert neki ennyi elég. nem kell ebben túl sokat beleképzelni. Az is lehet nem vagy esetleg nem voltál neki sosem az álmai nője/pasija. Én szeretem a szexet, sosem bújnék ki alóla. Lehetek stresszes, fáradt, sosem számítana, ahogyan ez sosem számított.
2023. szept. 13. 12:59
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2 gyerek mellett, munka mellet nem kevés, de ha többet akarsz legyél te aki kezdeményez.
2023. szept. 13. 13:08
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Heti 4 munka és egyéb kötelsségek mellett hogy? :D Ha heti 2x rád mászik és tényleg érzed a hét minden napján, hogy vonzónak talál, akkor nincs ezzel baj :)

Exem heti 1x azért volt velem, mert én könyörögtem ki, akkor is 5 percig, aztán vígasztalhattam a gyorslövetű f.aszát egész éjjel. És ő nem is csókolózott velem és nem állt fel neki akkor se ha simogattam neki.

2023. szept. 13. 13:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!