Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleséged arra kérne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleséged arra kérne hogy add el a házad és vegyetek/építsetek egy nagyobbat/más elosztásút közösen, belemennél?

Figyelt kérdés
A házad ami a tiéd volt már mielőtt megismerkedtetek.

2023. szept. 10. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem sokat kéne gondolkozzak rajta. Én nő vagyok. De jó lenne avval a feltétellel hogy vagy 10 megyével arrébb kerülnék mint a jelenlegi. Anyunak is van egy ismerőse aki a férje kérésére eladta a házat és közös házat vett. Az 120 km van ahol eddig lakott és mivel ott nem vették be oviba a gyereket, kocsival a régi helyére viszi naponta. Anyunak ez nem tetszik sem az hogy közösbe mentek. Nem értem miért rossz az ha jó úton kocsival viszi a gyereket meg hogy közös házba laknak ha egyszer házasok. A tisztességes ember nem válik el hanem tűr bármit a férjétől. Hisz Rosszban Jóban esküt fogadott vele.
2023. szept. 10. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Elfelejtettem írni hogy hülyeség lepapirozbi és nem csinálnám meg. Biztos vagyok magamban hogy akármilyen férjem lenne soha nem válnék el. Sőt ha ő válna én nem írnám alá a válást.
2023. szept. 10. 22:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"A tisztességes ember nem válik el hanem tűr bármit a férjétől."

Csak a balek, önsorsrontó nem.

2023. szept. 10. 23:02
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

"Sőt ha ő válna én nem írnám alá a válást."

Nyugi, nem kell aláírnod, akkor is elváltok.

2023. szept. 10. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Az abalek aki elválik. Jóba rosszban örök hűséget fogadott és azt be kell tartsa akkor is ha fojtogatja a férj vagy a gyerek játékait rombolja. Engem akárhogy verjen a sors keze ha valamiképpen eszembe jutna a válás. Inkább mivel erős vagyok visszaütnék vagy esetleg ha gyengébb lennék könyörögnék meg puszilgatnám aferjem hogy ne bántson. De Nem Válnék El ha egyszer Bárki Elvenne és Bármilyen lenne. Ha az állatokat bantaná ( akik nekem a legelsők és őket szeretem a legjobban) akkor Válás Helyett fognám magam és elmennek az allataimmal az ismeretlenbe. Ha engem bantana azt meg tűrném de ha az allataimat mondjuk a cicám akkor otthahynek mi fent és elmennék vele. Csak azt néznem hogy a cicám ne legyen az ő kezében hogy bántsa. Mert az állatokat jobban szeretem mint Bt saját magamat.
2023. szept. 10. 23:13
 16/19 anonim válasza:
77%
Gyereked ütheti, de a cicádat nem? Észlény vagy......
2023. szept. 11. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Fel lehet rá venni jelzálogot.

De nagy kérdés, hogy mije van a nőnek?! Csakis akkor ha minimum ugyanekkora értékű vagyona van!

2023. szept. 12. 09:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Nálunk én fogok egy lakást örökölni, remélhetőleg minél később, fele most is enyém.

Akkor azt eladjuk és házat plusz hitelt veszünk rajta. A mostani lakásunk fele - fele. Abba férj tett annakidején kb. negyednyi részt, többi hitel. Régebben jobban keresett, mint én, ugye a gyerekek miatt nem válogathattam. Szóval nálunk nem kérdés, főleg 20 év után.

2023. szept. 12. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen
márc. 14. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!