Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod a munkahelye által tudna kedvezményes hitelt felvenni, viszont a ház csak az ő nevén lehet, akkor belemennél?
Csak ha ő fizeti, és mellette természetesen mindent ugyanúgy, ahogy eddig. Értem itt a közös költségeket, amibe a hitel nyilván nincs benne.
AMúgy mennyire kedvezményes az a hitel? Nem csak kibúvót keres, hogy ne legyen közös házatok?
Attól függ közös vagy külön kasszán vagyunk-e.
Közös kasszánál nem.
Külön kasszánál talán.
De akkor sem igen. Mert esetleges váláskor semmim nem lenne, mehetnék üres kézzel csak a ruháimmal az utcára, albérletbe, kezdhetném előlről az egészet nulláról. Míg neki meg ott lenne a kész lakás. Amit azért hiába fizetett egyedül, könnyebb volt hogy ketten fizettük mellette a rezsit. Mint nekem majd újra kezdve.
Persze, ne a válás gondolatával induljon az ember egy házasságban közös lakásvásárlásba..de sajnos mindenre gondolni kell. Sosem lehet tudni mit hoz a holnap.
#4: Csak nem gondolod, hogy nem seg.ghülye nő fizeti más házát?
A kis aranyásó passi millákat akar legombolni a nőről.
Vegyenek közösen házat, ha komoly a kapcsolat.
"Persze, ne a válás gondolatával induljon az ember egy házasságban közös lakásvásárlásba."
Milliókról van szó. Azért nincs az a szerelem, amiért ebbe belemennék ebben a formában. Balek nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!