Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a párod a munkahelye által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod a munkahelye által tudna kedvezményes hitelt felvenni, viszont a ház csak az ő nevén lehet, akkor belemennél?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 21:12
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
0%

19 így igaz,de én egyrészt nem azt várnám mikor válunk el, másrészt ha mégis akkor kifizetném..

Ha meg ő ku**vul meg hát így járt.

2021. jún. 17. 22:00
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

21

eszméletlen hogy még egy ilyen kérdéshez is csak k.rvázni jön egy ilyen senkiházi.

Na és ha "megk.rvul", jelentsen ez bármit, el akar hagyni/válni, akkor azt hiszed hogy a fél ház jár neked amit ő fizetett? Viccnek is rossz.

2021. jún. 17. 22:08
 23/58 anonim ***** válasza:
12:Akkor ez most hogy van? Ő vesz egy házat a saját nevére, fizeti a hitelt, neked meg csak a rezsi felét kellene?
2021. jún. 17. 22:26
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt fenntartásokkal kezelném, nem hiszem, hogy bank, vagy munkáltató megszabhatja, hogy csak kizárólagosan egy tulajdonos lehet, hiszen akkor házasoknak sem lehetne kölcsönt adni. Érdemes volna egy jogászt megkérdezni, mert lehet, hogy csak a párod, vagy jóindulatú családja találta ki.
2021. jún. 17. 22:42
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

"fizeti a hitelt, neked meg csak a rezsi felét kellene?"

Mégis mit fizessen még? Másnak a házát? AMi soha nem lesz az övé?

2021. jún. 17. 22:44
 26/58 anonim ***** válasza:
92%
Nalunk most az van, hogy en vettem hazat, fizetem a szemelyi kolcsont, o pedig odakoltozik velem. A haz felet a nevere akarom iratni, de azt mondja, szoba se johet. Ilyenkor mi a teendo?
2021. jún. 17. 22:47
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

Igaziból ha házasok vagytok, akkor mindegy, hogy kinek a nevén van a ház, a hitel vagy a folyószámlán lévő pénz, minden közös.

Amúgy nekem is csak úgy adnak céges hitelt, hogy x összeg a házból az én nevemem van (tehát 10 millió a céges hitel, akkor legalâbb 20 milliónak az én nevemen kell lennie). De ez igaziból nem jelent kb. semmit, főleg ha van arról nyilatkozat, hogy válás esetén felezitek az ingatlant. Erre van a házassági szerződés, meg a jogászok.

Kérdező, beszéljetek az ügyvéddel, hogy tud-e ilyen papírt adni és akár közjegyző előtt is aláírhatjâtok.

2021. jún. 17. 22:57
 28/58 anonim ***** válasza:
27%
Azért én még emlékszem arra a kérdésre, ahol csaj a párjától albérleti díj felét kérte volna a párjától, ha hozzá költözik, úgy, hogy a lakás övé volt hitelre. Tehát kvázi a törlesztő felét minimum a párjával fizette volna ki. És még hazudott is volna, hogy albérletben élnek...
2021. jún. 17. 23:20
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
#28 Szerintem nem írt nemet. Én végig azt gondoltam, hogy az egy pasi.
2021. jún. 18. 01:12
 30/58 anonim ***** válasza:
19%

25: pont azért kérdezem, mert nem világos, hogy ha ez így van, akkor meg mi a probléma? Bárhol máshol ha lakni akarna, akkor nemcsak a rezsi felét, de a lakbért is fizetnie kéne. Ebben a helyzetben ezért nagyon sokat meg lehet spórolni, és ha a kapcsolat tönkremenne, akkor ott van egy rakat pénz a számláján, amiből tovább lehet lépni. Azért az is már luxus, hogy se a hitelt, se a lakhatást nem kell fizetnie.

Az meg hogy kinek a nevén van, nem érdekelne, sőt, tisztábbnak érzem azt, hogy ez az enyém, az a tiéd és akkor nincs vita. Nálunk is így van, a párom lakik az én házamban, de neki is van saját egzisztenciája, ezért nem problémázik ezen. Nem történne semi, ha holnap szakítanánk, meg lenne oldva a lakhatása, mert itt nálam rengeteget spórol. Én is persze, mert fizeti a rezsi felét. Szerintem ez egy abszolút ideális felállás.

2021. jún. 18. 07:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!