Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod a munkahelye által tudna kedvezményes hitelt felvenni, viszont a ház csak az ő nevén lehet, akkor belemennél?
40.-re.
Na igen, de a nő meg viheti a gyereket, a fizetés és a céges bevétel felét, minden régiségem árának felét, és még gyerektartást is kérhet.
Ráadásul nem kötelező házasodni, vagy igen?
41 Ezeknek mi köze ahhoz hogy a nővel kifizettetnéd a fele házad úgy hogy csak a tied legyen? Ez a fájdalomdíjad a válásért? 😂 És akkor nagy kegyesen adnál 20 ezret gyerekenként (a többin, a cégeden meg a régiségeiden csak röhögni lehet, egyszerű mezei incel vagy 😂).
Amúgy nem rossz, egyre magasabb szintre emelitek az aljasságot. Eddig a nemlétező vagyonotokra pályáző nő volt a pénzéhes riherongy, most már akkor is az ha nem fizeti ki a házatok felét 👌😂 Van ám erre egy szó, nem szép, nem írom le. Str-el kezdődik és icivel végződik ☺
#42 valószínűleg közösen kéne fizetni, bár tényleg nincs leírva konkrétan, a szokásos konc lett idedobva, a kérdező meg eltűnt.
De kaptunk helyette olyan arany embereket akik kidobnának minket ha nem fizetnénk ki a házuk felét 😊
Amatőrök!
Simán belemennék, a befizetett részemről pedig írnék egy kölcsönszerződést.
Ennyike!
Én alapból senkivel nem vennék közösen ingatlant, csak házasság után.
Tudom, két embert nem a papír tart össze. De nekem az az összetartozás szimbóluma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!