Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a párod a munkahelye által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod a munkahelye által tudna kedvezményes hitelt felvenni, viszont a ház csak az ő nevén lehet, akkor belemennél?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 21:12
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
0%

40.-re.

Na igen, de a nő meg viheti a gyereket, a fizetés és a céges bevétel felét, minden régiségem árának felét, és még gyerektartást is kérhet.

Ráadásul nem kötelező házasodni, vagy igen?

2021. jún. 18. 08:57
 42/58 anonim ***** válasza:
95%
37: itt arról van szó, hogy akinek a nevén lesz a ház, az fizeti egyedül a hitelt. Vagy nem? Szakításkor meg annak lesz háza, aki a hitelt fizette, a másiknak meg semmi. Ő csak a rezsi felét fizette, amit ő is használt. Ez így miért ne lenne rendben?
2021. jún. 18. 09:01
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

41 Ezeknek mi köze ahhoz hogy a nővel kifizettetnéd a fele házad úgy hogy csak a tied legyen? Ez a fájdalomdíjad a válásért? 😂 És akkor nagy kegyesen adnál 20 ezret gyerekenként (a többin, a cégeden meg a régiségeiden csak röhögni lehet, egyszerű mezei incel vagy 😂).

Amúgy nem rossz, egyre magasabb szintre emelitek az aljasságot. Eddig a nemlétező vagyonotokra pályáző nő volt a pénzéhes riherongy, most már akkor is az ha nem fizeti ki a házatok felét 👌😂 Van ám erre egy szó, nem szép, nem írom le. Str-el kezdődik és icivel végződik ☺

2021. jún. 18. 09:06
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

#42 valószínűleg közösen kéne fizetni, bár tényleg nincs leírva konkrétan, a szokásos konc lett idedobva, a kérdező meg eltűnt.

De kaptunk helyette olyan arany embereket akik kidobnának minket ha nem fizetnénk ki a házuk felét 😊

2021. jún. 18. 09:11
 45/58 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azt kéne tisztázni, hogy közös kasszán vagytok-e és házasok vagytok-e, mert azért estek egymásnak az emberek.
2021. jún. 18. 09:12
 46/58 anonim ***** válasza:
63%

Amatőrök!

Simán belemennék, a befizetett részemről pedig írnék egy kölcsönszerződést.

Ennyike!

2021. jún. 18. 09:19
 47/58 anonim ***** válasza:
53%
A 30-as válasz miért lett lepontozva?
2021. jún. 18. 09:47
 48/58 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok, de közös kasszán leszünk, nekem van 4-5 millió alapon mondtam h veszek fel mellé hitelt akkor és veszek egy kisebb lakást, erre az volt a válasz hogy minek fizessünk 2 hitelt, én az alapba bele adtam volna a részem és közös hitel, de ő ragaszkodik a munkáltatója általi hiteléhez, így a ház csak az ő nevén lehet.
2021. jún. 18. 12:12
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból senkivel nem vennék közösen ingatlant, csak házasság után.

Tudom, két embert nem a papír tart össze. De nekem az az összetartozás szimbóluma.

2021. jún. 18. 12:47
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem rossz ötlet, ha te is veszel lakást, fizeted azt, ő meg fizeti a sajátját. Ha a tiédet kiadod, akkor a törlesztőjének egy része vissza is jön.
2021. jún. 18. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!