Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi van akkor, ha a felek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha a felek nem egyszerre akarják az eljegyzest?

Figyelt kérdés

Tehát az egyiknek jó lenne most is, de a másik fel csak 1-2 év múlva szeretné? Ilyen esetben ezt hogy lehet le kommunikálni úgy, hogy mindkét fél elégedett legyen?

Tehát van egy két éves kapcsolat. A nő szeretne eljegyzést, a férfi csak 1-2 év múlva vagy azon belül.

2023. szept. 8. 19:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

Vészmadár vagyok most, de:

A lakás nem közös, hanem az övé. Lehet, hogy szeretné még függetlenül élvezni, vagy legalábbis gondolkodik rajta.

Neked nincs semmit, azt jó, ha tudod. Vigyázz, hogy ne függj tőle.

2023. szept. 8. 20:21
 12/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fél elkotelezodni. Lehet, hogy magatol a házasságról tart, vagy a szr statisztikatol vagy ilyesmi, de az elkotelezodestol egészen biztosan nem. Elég zűrös volt a családi hatterem, mikor megismert és két és fel év alatt folyamatosan mindenben mellettem állt és segített. Teljes mértékig megbizom benne.
2023. szept. 8. 20:22
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Ha jól megvagytok, bízol benne, akkor mi a gond? Hogy nem tudsz eljegyzesi fotót posztolni az instara?
2023. szept. 8. 20:22
 14/23 A kérdező kommentje:
De a lakás akkor is az övé, ha elvesz, házasság előtti vagyon. Itt elek vele már fel éve, előtte másfél évig közösen béreltünk lakást. Nem sajnál tőlem semmit, sőt.
2023. szept. 8. 20:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem a posztolásról van szó, ez a része egyáltalán nem érdekel. Egy buszmegállóban is szívesen fogadnék örök hűséget. Hozza akarok tartozni jogi értelemben is, én akarok lenni a legközelebbi hozzátartozója papíron is. Nekem ezért fontos. Semmi köze a kifelé villogashoz, nem erről szólt eddig sem a kapcsolatunk.
2023. szept. 8. 20:24
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Hát nézd, akkor várd ki, mig benne is megerik ez a döntés. Nem kell siettetni semmit, mert csak elveszed tőle a kedvét.
2023. szept. 8. 20:25
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem szeretném sürgetni, csak közben meg bennem van, hogy már annyiszor felhoztam, hogy ha meg is lépné a dolgot már úgy érezném, hogy amiatt tette, mert nyaggattam :/
2023. szept. 8. 20:33
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Azért ne hozd fel többé.
2023. szept. 8. 20:34
 19/23 anonim ***** válasza:
18 - A kapcsolatot tönkreteszi, ha nem lehet őszintén beszélni arról, ami az egyik félnek a legfontosabb.
2023. szept. 9. 08:39
 20/23 anonim ***** válasza:
De az is, ha valakit sürgetni valamire, amire még nincs készen.
2023. szept. 9. 08:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!