Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a feleségemmel?
Figyelt kérdés
Július végén szült. Ennek már 6 hete. Viszont a méhe nem tisztult és 2 hete volt egy orvosi beavatkozása. Most hagyta abba a szoptatást és megjött havija. Dúlnak a hormonjai és szexelni akar. Nekem meg ott a stressz és depresszió. Emiatt a libidóm közelít a nullához. Semmi kedvem hozzá. Visszautasítottam a közeledését. Jól tettem?2023. szept. 8. 17:30
21/33 anonim válasza:
Hagyjátok már békén gci! Jól tetted, szedd össze magad és ha minden kisimul lehet csapatni…
22/33 anonim válasza:
Így van, kérdező, bárkivel megtortenik , hogy megborul kicsit. A pszichológus jót tesz majd.
23/33 anonim válasza:
Megélhetés miatt nincs kedved azt mondod... minek is vállaltatok két gyereket, ha anyagilag nem voltatok azon a szinten? Csak úgy mellékesen kérdezem. Néha gondolkodni is kéne.
24/33 anonim válasza:
Troll. Te se voltál még nő közelében. Szóval 6 hete szült, 2 hete valami életmentő "beavatkozása" volt (megtudhatnánk hogy mi?), már nem szoptat és most "dúlnak a hormonjai" hogy szexeljen. Nem kevés baromság ezek így egyben... 🤡
25/33 anonim válasza:
Ja és a menstruációja is megjött, azt ki is felejtettem :D
26/33 anonim válasza:
Utolsó! Szerintem is troll kérdés, de amúgy meg lehetne igaz is. Húgomnak is volt életmentő műtétje olyan méhgyulladást kapott szülés utáni 3.hétben. Nekem pedig épp ahogy elmúlt a 6hetes tisztuló vérzésem meg is jött, pedig szoptatást sem hagytam abba, szóval akár lehetne igaz is. De szerintem sem az 😅
27/33 anonim válasza:
Es ilyen emberekre szorja Viktorunk az en adomat !!!
Ingyen lakas kocsi minden !
Magyarorszag elore megy, NEM hatra !!!!
28/33 anonim válasza:
Szerintem igen, mert megteszi majd más.
29/33 anonim válasza:
Ne, de magyarázd el neki miért nincs kedved hozzá. Legyetek mindketten először rendben és aztán fussatok neki.
30/33 anonim válasza:
Hát ez fura hogy abbahagyta a szoptatást. Van akinek ilyenkor sikerül igazán belelendülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!