Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem tudja hogy szerelmes e. “ Mit kellene éreznie?!” Válás lesz ebből?
2 éves a kislanyunk ésnagyon megromlott a házasságunk. Sokat veszekszünk. Albérletben lakunk Pesten amit együtt fizetünk , emellett van hitelünk is.
A szülők sajnos nem segítenek a gyerekre vigyázni így 2 éve nem is voltunk együtt sehol. De jobban aggaszt hogy nem tudja mit érez a feleségem irántam, bár már én sem vagyok biztos az érzelmeimben. Minden házasság ilyen? Kevés együttlét és sok veszekedés ?
te magad is leírtad, a fő probléma az, hogy nem tudtok párként üzemelni, csak szülőként. Egyszerűen el lett hanyagolva apárkapcsolat.
Ezzel annyi teendő van, hogy akárhogy is, de megoldjátok, hogy legyen időtök a párkapcsolatotokra. Ha ninc szülő, keressetek babysittert. De heti vagy kétheti egy randira egyszerűen szükség van. Jelen esetben ajánlom, hogy legyen heti 1 randi, aztán majd 2-3 hónap után már elég kéthetente egy randi, az könnyebben megoldható, de jelenleg egy akut problémát kell orvosolnotok amihez több idő kell.
2 éve nem éltek párkapcsolatban, csak próbáljátok túlélni a mindennapokat, teljesen érthető, ha ez érzelmileg is megterhelő és már nem érzitek azt, amit házasságban kéne.
Nálunk 2 gyerek van, anyósom ráadásul sokat segít is, de még így is vannak időszakok, amikor egyszerűen képtelenség egymással foglalkoznunk (magunkkal meg aztán főleg), és ezt bizony megérzi a kapcsolatunk is. Hullámzó, szerencsére meg tudjuk beszélni, illetve ugye a lelkes anyós miatt meg tudunk oldani néha egy-egy randit (azért hetente nem, az túlzás, de lassan talán már havonta egy összejön, és ez remélem sűrűbb lesz, ahogy a kicsi is egyre nagyobb lesz). És ezek a randik, beszélgetések után megint olyan, mint régen. Olyankor jövök rá, hogy csak időnk és lehetőségünk nem volt azt érezni, amit várnánk, és nem a valódi érzelem tűnt el. Ebből gondolom, hogy nálatok is ez megoldás lehetne. Ha a nagyszülő nem segít, akkor sajnos fizetett segítséget kell kérni, havi 1 estét csak össze tudtok spórolni hitel és albérlet mellett is, mert különben tényleg nem marad mit megmenteni, ha ez így marad.
Köszönöm a válaszokat. Azért is írtam ki mert nem szeretném ezt a 6 évet csak úgy kidobni.
Akik házasságban éltek nálatok nem volt semmi minőségi romlás miután megszületett a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!