Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi ideig voltál szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig voltál szerelmes a feleségedbe?

Figyelt kérdés

Nekem nincs feleségem, de sok barátom mondta, hogy akikkel járt azokkal max. 2-3 évig jártak.

Nálam 2 év a max. Én 2 évig voltam szerelmes egy lányba, aztán elmúlt az érzés.

2019. ápr. 30. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
10 éve vagyunk házasok és szerelmesek vagyunk.
2019. ápr. 30. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Sosem voltam.

Érdekből házasodtam.

F/35

2019. máj. 1. 00:24
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Remélem a sajátodban legalabb utolsó.
2019. máj. 1. 00:47
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

7 éve tart és egyre fokozódik.

Ami az elején volt én lángnak nevezem, hiszen az első pár év még csak a megismerésé a szerep.:D

Ha valaki úgymond kiábrándul 2 év után az minden csak nem szerelem. Max a te illuziodba voltal szerelmes...

Mekkora tevut hogy mindenki azt hiszi az a szerelem - mikozben ilywnkor meg csak “magadba” vagy szerelmes... az, amit hiszel rola... de ha nem olyan amilyennek elkepzeled, akkor annyi.... es dobva van.

Szerencsetlen 30 alattiak. :D

2019. máj. 1. 05:47
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
A kapcsolataim, nekem fél, egy, két év és elmúlt minden érdeklődés. Majd jött egy nő, akire már most több tíz éve még mindig öröm ránézni, hozzá érni, hozzá bújni, beszélgetni, stb. Visszatekintve, az előtte lévők nem is szerelmek voltak, csak szimpik voltak, jól néztek ki, egy darabig jó volt velük a szex és kész.
2019. máj. 1. 07:02
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

14 évig voltam hülye utána rájöttem hogy kihasznált !

F

2019. máj. 1. 08:45
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

Amit itt az egyik hozzászóló lángnak nevez, az a szerelem. Ami utána van, az a szeretet.

És igen, általában 1-2 évig tart. Nagyonmax 3-ig.

Mivelhogy a szerelem érzését olyan felszabaduló vegyületek okozzák, amik az agyban kábítószerként hatnak. Ezzel azt éri el, hogy nem látjuk a választottunk hibáit, ami segíti a kötődés kialakulását, erősíti a vonzalmat, szexre ösztönöz. Tehát a fajfenntartásban van szerepe. Nyilván ez nem tarthat huzamosabb ideig, mert nagyon megterheli a szervezetet, főleg az emésztést. Szerelem elmúlása után pedig egy erős kötődés tartja össze a feleket, illetve felszáll a rózsaszín köd, ami miatt tisztán valójában látjuk a választottunkat.

Na ilyenkor nem szakítani kéne, hanem újra megismerni egymást, újra jözelkerülni, újra megoldani a felmerülő problémákat!

2019. máj. 1. 10:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerelem és szerelem között is van különbség. Nem írta rosszul az egyik válaszoló, ugyanis az elején lévő láng sokszor nem a másik személyének szól, hanem sokkal inkább rólad. Rengeteg megközelítését olvastam már ennek, és jó magam is tapasztaltam a saját bőrömön.

A válaszoló is úgy értette, hogy akkor igazi az a szerelem, hogy a lecsengése, 1-2 év után is előjönnek ezek a fázisok, és nem azon kapod magad 2 év után hirtelen, hogy úristen ki ez az ember, mit keresek még mellette, és mennyire idegesít vagy irritál, vagy épp full közömbössé váltál mellette..

Hosszú távon a szerelem egy kapcsolatban úgy nyilvánul meg, hogy néha csendesen szeretet van, időközönként pedig előjön a lángolás is, amikor érzed, hogy igen, szeretem! Egy kapcsolatban ez nem statikus dolog, valóban nem lehetsz 10-20 évig szerelmes a rószaszínködben, mert az borzasztó sokat ártana az életed egyéb területein. Ellenben újra beleszerethetsz időnként a párodba.

Steinberg-re érdemes még rákeresni, ő is megmondta már, hogy ezek a stádiumok sosem állandóak egy kapcsolatban, hanem változnak. És ezzel nincs semmi baj, mert így működik az élet.

Ha a lángoló szerelem után nem kívánod magad mellé a másikat, nem passzoltok, idegesítenek a hibái és a személye, akkor nem a személyt szeretted meg, csak azt a projekciót, amilyennek láttad, vagy látni akartad. ÉS utána látod, hogy az a személy teljesen más, mert már nem tart össze a rózsaszín köd. Ha a köd után is ragaszkodsz ahhoz az emberhez, amikor már nem vagy mániákus, na, akkor az igaz szerelem, és a kapcsolat működtethető 10-20-30 évig is, mert megfelelő személyt választottál.

2019. máj. 1. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
*sternberg, elírtam
2019. máj. 1. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
7 éve vagyunk egyutt, 4 éve hazasok is vagyunk és pont ugyanúgy érzek a férjem iránt, mint a legelején, fülig szerelmes vagyok belé! :)
2019. máj. 1. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!