Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem teljesen tisztelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem teljesen tiszteletlen a munkám felé. Más is tapasztalt ilyet a házasságában?

Figyelt kérdés
Nem érdekli hogy mennyire sokat kell güriznem, csak legyen ott a pénz a számlán. Úgy tekint rá, mint valami alapjövedelem, amiért tennem nem kell szinte semmit. Nem is érti miért nem járok be dolgozni kevesebbet, és miért nem hozok haza jóval több pénzt. Meggyőződése hogyha elválnánk, fent tudná tartani magát a minimálbér fizujából, egy közös gyerekkel, úgy hogy a havi 4 alkalom magán pszichológus is kijönne belőle, meg az összes luxus ruha amit havi szinten venni szokott. Max egy ici-picit kéne lejjebb adnia. Szóval teljes agyrém. Nem hogy megértetni nem tudom vele, hogy egy párhuzamos valóságban él, maga az egész érvelés is totál okafogyott. Más is jár hasonló cipőben?
2023. júl. 17. 00:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

Én ezt nagyon egyszerűen megoldottam. Külön számla, külön jövedelem. Közös számla, közös kiadások.

Közös számlára rá van rakva havi 50-50. Rezsi, közös nagybevásárlás kijön belőle. A ruhát, hajast, körmöst, iphone törlesztőt, fiszemf.szomot nem fogom fizetni. Oldja meg ha van erre igénye, de én nem vagyok balek.

2023. júl. 17. 00:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mármint azt nézi le, amit konkrétan csinálsz?
2023. júl. 17. 00:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Az hogy mit csinálok számára irreleváns. Legyen meg a pénz a többi nem érdekli.
2023. júl. 17. 00:34
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

Kétlem, hogy van feleséged.

2023. júl. 17. 01:20
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Amennyiben a szóban forgó nő az én feleségem lenne, már nem lenne az. Na nem a munkám "lenézése" miatt, hanem azért mert neki csupán a pénz, és a saját kényelme a fontos.
2023. júl. 17. 03:20
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

4-es, miért? Az én feleségem ugyanez pepitában! Azt hiszed a nőkben nincs hiba? Úgy próbálod beállítani a dolgot, hogy mindig, mindent a férfiak b@sznak el.

Ha meg elkezdünk mesélni, ignorálod, meg nem hiszed el. 😃

2023. júl. 17. 06:33
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
És azért mert a te feleséged is ilyen, akkor minden nő ilyen? Amúgy gratulálni tudok a párválasztáshoz mind a kettotoknek. Farkatok után mentetek látszik.
2023. júl. 17. 07:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

7-es, nem minden nő ilyen, ahogy nem minden férfi olyan. Ezek a dolgok fokozatosan alakulnak ki.

Amúgy ezt írd be a női panaszkodó kérdések alá is😃

2023. júl. 17. 07:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez az idővel csak rosszabb lesz. Sürgősen rendet kéne rakni a fejében.
2023. júl. 17. 07:39
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

7

Ilyen alapon a bántalmazott nőkre is rá lehet sütni, hogy pin@juk után mentek, nem?

2023. júl. 17. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!