Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lefeküdjek a feleségemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek a feleségemmel?

Figyelt kérdés
Július végén szült. Ennek már 6 hete. Viszont a méhe nem tisztult és 2 hete volt egy orvosi beavatkozása. Most hagyta abba a szoptatást és megjött havija. Dúlnak a hormonjai és szexelni akar. Nekem meg ott a stressz és depresszió. Emiatt a libidóm közelít a nullához. Semmi kedvem hozzá. Visszautasítottam a közeledését. Jól tettem?
2023. szept. 8. 17:30
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Megcsalni sem tudnám, ha akarnám. Meg eszem ágában sincs. Ő az igazi. Meg ő is tudja jól ezt, higy ilyet nem tennék vele. Sosem fogom megcsalni. Se kedvem, se kapacitásom, se időm nincs erre. Elfoglalt vagyok meg hűséges is. Mindezt tudja is. A hormonjai miatt nem bír magával, míg nekem egyáltalán nincs kedvem ilyesmihez. Minden közömbes nekem a szex terén annak ellenére, hogy szülés előtt naponta többször is csináltuk meg volt is rá igényem.
2023. szept. 8. 18:09
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Akkor menj pszichológushoz.
2023. szept. 8. 18:10
 13/33 A kérdező kommentje:
Az orvos szüléskor 6 hetet mondott, a beavatkozás után pedig csak -et. Jövő héten le fog telni az az idő. De mondtam neki hogy inkább előlről számoljuk a 6 hetet.
2023. szept. 8. 18:27
 14/33 A kérdező kommentje:
A feleségem el is küldött pszichológushoz mert szerinte szülés utáni depresszióm van.
2023. szept. 8. 18:28
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

12. vagyok.

Én két gyereket szültem, nekem a hormonjaim egyáltalán nem csináltak ilyet, de nyilván nem vagyunk egyformák.

Esetleg akkor az lehet nálatok, hogy pszichésen teher számodra a két gyerekkel járó sok teendő és felelősség, plusz a feleséged betegsége és hogy gondolom a te dolgod biztosítani a havi megélhetéseteket.

Talán ha ezekről a dolgokról tudnátok beszélgetni, valahogy ha bele tudnál lazulni, esetleg a feleséged is fejben jobban odatenné magát, úgy értem ne mindenért csak te aggódj, ezt közösen élitek, és érezned kell, hogy ha te épp valami miatt nem vagy, ő akkor is helyt tud állni és fordítva.

Plusz jó lenne ha tudnál magadnak olyan időt biztosítani, amikor nem a családdal vagy, amikor feltöltődsz, kiszellőzteted a fejed. Ez azért nem máról holnapra oldódik meg, de addig alternatív módszereket alkalmazhattok, ki tudja még az is lehet megjön a kedved. Evés közben jön meg az étvágy.

2023. szept. 8. 18:29
 16/33 anonim ***** válasza:
72%
Férfi szülés utáni depresszió?
2023. szept. 8. 18:31
 17/33 A kérdező kommentje:
Állítólag van ilyen.
2023. szept. 8. 18:37
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen okból lehet depresszió. Úgyhogy mindenképp menj pszichológushoz.
2023. szept. 8. 18:44
 19/33 A kérdező kommentje:
Már azon vagyok. Időpontom is van.
2023. szept. 8. 18:48
 20/33 anonim ***** válasza:
9%
1-es. Nana! Megbaccuk!
2023. szept. 8. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!