Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a feleségemmel?
12. vagyok.
Én két gyereket szültem, nekem a hormonjaim egyáltalán nem csináltak ilyet, de nyilván nem vagyunk egyformák.
Esetleg akkor az lehet nálatok, hogy pszichésen teher számodra a két gyerekkel járó sok teendő és felelősség, plusz a feleséged betegsége és hogy gondolom a te dolgod biztosítani a havi megélhetéseteket.
Talán ha ezekről a dolgokról tudnátok beszélgetni, valahogy ha bele tudnál lazulni, esetleg a feleséged is fejben jobban odatenné magát, úgy értem ne mindenért csak te aggódj, ezt közösen élitek, és érezned kell, hogy ha te épp valami miatt nem vagy, ő akkor is helyt tud állni és fordítva.
Plusz jó lenne ha tudnál magadnak olyan időt biztosítani, amikor nem a családdal vagy, amikor feltöltődsz, kiszellőzteted a fejed. Ez azért nem máról holnapra oldódik meg, de addig alternatív módszereket alkalmazhattok, ki tudja még az is lehet megjön a kedved. Evés közben jön meg az étvágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!