Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a feleségemmel?
Figyelt kérdés
Július végén szült. Ennek már 6 hete. Viszont a méhe nem tisztult és 2 hete volt egy orvosi beavatkozása. Most hagyta abba a szoptatást és megjött havija. Dúlnak a hormonjai és szexelni akar. Nekem meg ott a stressz és depresszió. Emiatt a libidóm közelít a nullához. Semmi kedvem hozzá. Visszautasítottam a közeledését. Jól tettem?2023. szept. 8. 17:30
1/33 anonim válasza:
"Nekem meg ott a stressz és depresszió."
Mitől?
2/33 A kérdező kommentje:
Mitől? A megélhetés miatt. A nagy kiadások miatt. 2 gyereket kell eltartani meg a papírügyeket intézni a gyerek után. Otthon gondoskodni a nagyobb gyerekről hogy ne érezze magát elhanyagolva.
2023. szept. 8. 17:40
3/33 anonim válasza:
Szegény gyerek, az apja depressziós mert hanyagolva érzi magát, az anyának kell a szép cicko és a szex.
4/33 A kérdező kommentje:
Arról meg nem is beszélve hogy pár hete az orvosi beavatkozás előtt 39 fokos láza volt, élet és halál között volt. Újra be kellett vinni a kórházba. Egy hétig nem tudtam dolgozni mert a nagyobbik gyerekkel foglalkoztam.
2023. szept. 8. 17:49
5/33 anonim válasza:
Miért nem nyalod ki? 10 perc és megnyugszik.
6/33 anonim válasza:
De miért nem baszod meg , ha azt akarja?
7/33 anonim válasza:
Megélhetés? Ez a félnótás rátok szórja az én adóm kilencven százalékát. És sírsz? Ingyen lakás, ingyen autó?
8/33 A kérdező kommentje:
Mert semmi kedvem a stressz meg a depresszió miatt. Ezek is hozzájarulnak a libidócsökkenéshez. Meg 2 gyerek mellett nem tudjuk kivitelezni ha akarnánk sem. 6 hetes a kisebbik. Az 5 éves meg folyton az anyjával akar lenni.
Másik meg az, hogy félek egy ilyen helyzetben szexelni mert lehet hogy most nincs olyan állapotban és megint kórházba fog kerülni, én meg megint kiesek a munkahelyen a forgalomból.
2023. szept. 8. 17:57
9/33 anonim válasza:
Orvos mit mondott, mikor lehet szexelni? Tőle kérdezzétek meg, aztán hajrá, teljesítsd férji kötelezettségeidet.
10/33 anonim válasza:
Hát, ez érdekes. Nekem tuti nem jutott volna eszembe ilyesmi.
Nem lehet, hogy azon aggódik, hogy neked ne hiányozzon a szex, nehogy még a végén megcsald, gondolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!