Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kevés a szex házasság után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés a szex házasság után?

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze. Az első évben volt, hogy hetente 4-5ször szexeltünk, ami idővel kopott, most heti 1-szer, amit én kevésnek találok. Van, hogy még annyiszor se. Tegnap felvettem egy szexi pólót, amire a férjem semmit nem reagált. Ilyenkor úgy érzem velem van a baj és már nem kíván. Normális a havi 4 szex, vagy én vagyok szexmániás? A párom szerint teljesen reális de én többre vágyom. Hogyan tudnám újra elérni, hogy akarjon úgy, mint égen? Én még mindig beindulok tőle!

29/N

2023. szept. 6. 10:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
"Édesem, szeretném, ha most itt az asztalon kinyalnál!"
2023. szept. 6. 13:20
 12/19 A kérdező kommentje:
4-es, úgy értettem hogy ha hétköznapokban felveszek új ruhát vagy más a hajam, arra reagál, de este pl tegnap, arra nem. Szerintem csak un. Mert mindennap látjuk egymást, együtt élünk. Köszönöm a hasznos válaszokat!
2023. szept. 6. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem normális kb nyugdíjas mennyiség,a férjed nem FFI,ez szànalmas...heti 4 alap...
2023. szept. 6. 16:10
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Na itt a Perel

[link]

lehet, hogy kicsit pont hogy elérhetetlenebbnek kellene lenned. Külön programok, önálló, érdekes független nő, akit alig lát. Hátha észbe kapna.

50f

2023. szept. 6. 19:24
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Jo otlet!
2023. szept. 6. 20:52
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

Akik szeretik egymást, vágynak egymásra, azoknál nem lesz kevés. Miért lenne? Nálunk heti 4-5 simán van most, 13 év után is:) nekünk mindig is ilyen igényeink voltak, nem változott a helyzet.

Ahol korábban heti 4-5 volt , de x ev mulva meg 1 , hát ott valaki máshol pótolja, esélyesen szeretője van, vagy nem kívánja/ nem szereti már a párját. Beszéljétek meg őszintén mi a gond.

2023. szept. 6. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
39%

Sok pár úgy képzeli (mi is), hogy ha probléma van egy házasságban, kapcsolatban, akkor az már a vég. Minden párnak/embernek érdemes párkapcsolati könyveket olvasni, pl. T. Real: Házasság, vagy szövetség nekem sok meglepő gondolatot, szempontot adott.

A másik: én búskomorságra hajalmos pacákként igen be tudok szomorodni, ha egy ideig nem találkozom barátaimmal. Tehát nekem figyelni kell arra, hogy erre szükségem van, és ez jó a barátaimnak is. Egy-egy sörözés, értelmes beszélgetés után sokkal jobban szeretem a feleségemet, és jobban kívánom is. Ha a férjed is ilyen visszahúzódó, akkor rugdosd ki, heti egy barátozást felírok neki receptre!

#14 voltam

2023. szept. 7. 12:19
 18/19 Barnabas333 ***** válasza:
Majd amikor évi 1 lesz mint nálunk, akkor panaszkodj...
2023. szept. 10. 05:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Nalunk is altalaban heti 1 szex van de ö mindig is ilyen volt. Egyetemen a tanulas miatt stresszelt, amiota dolgozik meg a munja miatt, plusz faradt is. 3 gyerekünk van azota a heti 1 azért meg van. De van h többet is sikerül összehozni ;)
2023. szept. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!