Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a szex házasság után?
A párommal 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze. Az első évben volt, hogy hetente 4-5ször szexeltünk, ami idővel kopott, most heti 1-szer, amit én kevésnek találok. Van, hogy még annyiszor se. Tegnap felvettem egy szexi pólót, amire a férjem semmit nem reagált. Ilyenkor úgy érzem velem van a baj és már nem kíván. Normális a havi 4 szex, vagy én vagyok szexmániás? A párom szerint teljesen reális de én többre vágyom. Hogyan tudnám újra elérni, hogy akarjon úgy, mint égen? Én még mindig beindulok tőle!
29/N
Na itt a Perel
lehet, hogy kicsit pont hogy elérhetetlenebbnek kellene lenned. Külön programok, önálló, érdekes független nő, akit alig lát. Hátha észbe kapna.
50f
Akik szeretik egymást, vágynak egymásra, azoknál nem lesz kevés. Miért lenne? Nálunk heti 4-5 simán van most, 13 év után is:) nekünk mindig is ilyen igényeink voltak, nem változott a helyzet.
Ahol korábban heti 4-5 volt , de x ev mulva meg 1 , hát ott valaki máshol pótolja, esélyesen szeretője van, vagy nem kívánja/ nem szereti már a párját. Beszéljétek meg őszintén mi a gond.
Sok pár úgy képzeli (mi is), hogy ha probléma van egy házasságban, kapcsolatban, akkor az már a vég. Minden párnak/embernek érdemes párkapcsolati könyveket olvasni, pl. T. Real: Házasság, vagy szövetség nekem sok meglepő gondolatot, szempontot adott.
A másik: én búskomorságra hajalmos pacákként igen be tudok szomorodni, ha egy ideig nem találkozom barátaimmal. Tehát nekem figyelni kell arra, hogy erre szükségem van, és ez jó a barátaimnak is. Egy-egy sörözés, értelmes beszélgetés után sokkal jobban szeretem a feleségemet, és jobban kívánom is. Ha a férjed is ilyen visszahúzódó, akkor rugdosd ki, heti egy barátozást felírok neki receptre!
#14 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!