Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a szex 28 éves nő vagyok a férjem 35 de nem akkar szexelni 1 hónapba max 3 x van de akkor se tud kielégiteni lassan 12 éve vagyunk együtt .. Nektek is ilyen a házas êlet ??
Én egy 40 éves pasival élek együtt,de ő egy kangép.
Van hogy napi 3-szor is csináljuk évek óta.
Már azon vagyok hogy csak gyorsan elélvezzen,mert nem bírom.
Cserélhetünk kérdező.
Nos, lehet, hogy most lepontoztok...
Férfi vagyok, s van egy hírem, hölgyeim: egy kapcsolatban a szexualitást nem az egyik vagy a másik fél libidója határozza meg, hanem a kettejük közöse. Az egyik kapcsolatomban visszafogott voltam, a másikban egy vadállat. Mert másképp hatott rám a két nő, másképp működtünk együtt szexuálisan. Szóval az egyik tényező, hogy egy férfi önmagában mennyire férfi, a másik pedig, hogy miképp hat rá, mit hoz ki belőle egy nő. Természetesen fordítva is igaz.
Kérdező:
Hát azért ez elég karcsú.
De már 12 éve vagytok együtt, nem tanultátok meg megbeszélni? Vagy kihűlt a kapcsolat?
2-es:
Az komoly. Elég jó potenciállal vagyok én is, de ha ez lenne az életvitelem, nem maradna időm másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!