Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nőként azt érzem, hogy már nem lesz kapcsolatom. A lentiek tudatában mit tudok tenni?
Az ország keleti részén élek. A korosztályomból sokan szétszéledtek az ország számos pontjára vagy külföldre. Szóval mondhatni barátok nélkül maradtam, nem is szoktam eljárni sehova. Szórakozóhely 1-2 ha van, plusz éttermek és pár beülős hely.
A Tindert időszakosan kb 3 éve használom, újra elkezdtem pár napja. Volt egy sikertelen randi, de a többi pasi kb kritikán aluli volt.
Nagyon elkeseredtem mert kilátástalannak érzem ezt a helyzetet. Hétköznap 18:00 magasságában már kihalt a város, hétvégén meg a tízenévesek lézengenek a városban.
Megrekedtem ezen a szinten. Hobbim nincs, nem is nagyon lehet ebben a városban “mit csinálni”. A távkapcsolat meg nem az én terepem.
Hogyan tudnék ebben az esetben ismerkedni?
"Megrekedtem ezen a szinten. Hobbim nincs, nem is nagyon lehet ebben a városban “mit csinálni”. A távkapcsolat meg nem az én terepem."
Látod ez például egy baj. Manapság 50-100km nem olyan lehetetlen távolság amit ne lehetne megoldani, ezzel egy csomó lehetőségtől elesel.
30 évesen netes társkeresőztem előtte 4 évig nem volt kapcsolatom. Hát tapasztaltam amit te, de úgy voltam vele lesz ami lesz. A pasik 99 % val nem passzoltunk össze. Aztán lett meg az az 1 akivel majdnem minden klappolt. És itt jött képbe a távkapcsolat.
Nem 50, vagy 100 km hanem 500. Félve mentem bele, de úgy voltam veszteni valóm nincs. Az első randin megbeszéltük hogyha úgy látjuk és lesz folytatás havi 1 tali lesz a egyenlőre. Mert ő is csak most költözött ki.
A randi jól sikerült. Nem bírta, minden héten hazajárt hozzám, vagy én mentem ki. 1 év után összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!