Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nőként azt érzem, hogy már nem lesz kapcsolatom. A lentiek tudatában mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Az ország keleti részén élek. A korosztályomból sokan szétszéledtek az ország számos pontjára vagy külföldre. Szóval mondhatni barátok nélkül maradtam, nem is szoktam eljárni sehova. Szórakozóhely 1-2 ha van, plusz éttermek és pár beülős hely.
A Tindert időszakosan kb 3 éve használom, újra elkezdtem pár napja. Volt egy sikertelen randi, de a többi pasi kb kritikán aluli volt.
Nagyon elkeseredtem mert kilátástalannak érzem ezt a helyzetet. Hétköznap 18:00 magasságában már kihalt a város, hétvégén meg a tízenévesek lézengenek a városban.
Megrekedtem ezen a szinten. Hobbim nincs, nem is nagyon lehet ebben a városban “mit csinálni”. A távkapcsolat meg nem az én terepem.
Hogyan tudnék ebben az esetben ismerkedni?
2022. okt. 5. 19:22
11/15 anonim válasza:
Munkad azert csak van gondolom. Nincs egyetlen munkatarsad sem, akivel ossze tudnal baratkozni, es eljarogatni valamerre? Es bocs, ez hogy 'itt nem lehet mit csinalni', ilyen nincs... a mozgas mindig jot tesz, eljarhatnal edzeni, teremben is lehet ismerkedni ugyebar. Vagy aerobikra, barmire amit helyi szinten kiscsoportosan lehet uzni - ott is kereshetnel baratokat. Ez most amit ideirtal netto nyafogas volt, varod a sultgalambot ugy, hogy te semmit nem akarsz beletenni.
13/15 anonim válasza:
Munkas embereket eszre kellene venni.. szerintem csak egy tipikus retegtől várod a közeledést.. tuti festő pistik már szóltak pár szép szót hozzád , de rólad leperget. Tudod szokták azt mondani vagy megeszed azt ami van az asztalon vagy éhen halsz.
14/15 anonim válasza:
Egy privát után eltűnt, tehát mondassék ki, hogy ha akarna, már lenne kapcsolata - nem a férfin múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!