Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok Mi a velemenyetek? :28eves pasi vagyok es meg szuz komoly kapcsolatot szerettem volna mindig is de ezt a partnereim nem dijaztak nekem a szexhez tobb kell mint jo kulso. Mar elkezdtem tervezgetni a nagy Ö nek a hazunkat
Ezt a háztervezést most hagyd abba, mert ha ezt beadod a csajnak akivel ismerkedsz, úgy lelép, hogy az életbe nem hallasz felőle.
Valami nincs rendben, ha ezidáig nem tudtál normális kapcsolatot kialakítani senkivel.
Nem a komoly kapcsolatot nem díjjazták a partnerek,hanem az előre ennyire tervezést,hogy már a nagy Ő-nek tervezed a házat. Miért nem magadnak tervezel???
Volt pár éve egy barátom,alig két hónapja voltunk együtt,mikor elkezdte tervezgetni a következő évi esküvőnk részleteit. Na nemköszi,kb egy hét múlva szakítottunk,pedig esküvő párti és komoly kapcsolat híve vagyok.
mert az mas lenne ha csak nekem terveznem
en pl nem szeretem a nagy uvegfeleleteket de a nok altalaba igen
ez a baj... eltervezed a nagy ő házát, holott még nem is ismered... mint ahgy utoljára irtad imádják a nagy üvegfelületet.... én például ki nem állhatom! ha fel van kapcsolva a villany mindenki belát este, akármilyen tükrözödö szar van rajta, meg azt az ablakot is pucolnia kell valakinek!
a saját házadat tervezd ne másét, azt hadd tervezze meg már maga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!