Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság. Bármit teszel, hiába hozod ki magadból a 110%-ot kevés vagy. Soha semmi nem jó. Voltál már így?
Nem vagyok szakértő,de így az öregek viselkednek,legalább is nagyobb számban az alvásnál.
Őszintén szólva ennek így sok értelme nincs,te próbálsz javítani hosszú ideje,de a feleséged nem hajlandó,csak veszekedni tud.
Nem szeretnék semminek az elrontója lenni,nem lehet hogy csal valakivel?
Próbáld meg kettesben megeszélni vele a dolgokat,gyerekeket hétvégére vigyétek el egy jó ismerőshöz,ti pedig ülketek le az asztalhoz és beszéljétek,de az elején ki kell jelenteni hogy nem fogtok veszekedni ha nem higgadtan fogtok beszélni és senki se vághat egymás szavába.
Higgadtan kell megeszélni a dolgokat,kérdezd meg tőle mi a baj? Párterápiára is el mehetnétek.
Ha semmit sem akar az ég világon,nem jutsz előrébb augusztusig,akkor jobb ha külön váltok,bár lehet itt az időpontot el tolni év végéig csak haladjatok,ha egy csepp javulás sem lesz 2 hónap alatt,jobb ha elengeditek egymást.
Sosem fogom megérteni az ilyen nőket… persze ha nem foglalkoztok vele, a kapcsolat elromlik, ez mindkettőtök hibája. De neki ez így jó? Nulla intimitással, nulla kommunikációval? Gyakorlatilag ő egy egyedülálló 2 gyermekes anya, te meg ha meggebedsz sem vagy elég jó neki, de annyi gerince nincs, hogy lezárja. Nagyok a gyerekek, gondolom dolgozik, meg tudna élni nélküled is.
Én a helyedben biztosan elválnék és keresnék egy normális, hozzám illő társat. Fiatal vagy még, most kell lépni. És ezt úgy mondom, hogy kisgyerekes nő vagyok, és kifejezetten válás ellenes. De teszek is azért, hogy fel se merüljön a gondolata, a férjem a másik felem.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!