Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodnátok a párotokkal, ha biszex lenne? Nem félnétek tőle, hogy egy kicsit mindig is ott marad majd egy kis vágy a másik nem iránt? Esetleg van olyan aki biszex és házasságban él, leírná hogyan működik ez?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 16:35
1/8 anonim válasza:
miben más, mint heteronál a félre kaccsintás?
2/8 anonim válasza:
Abban, hogy sosem adhatod meg neki azt, amiért egy férfihez vonzódna. Egy biszex másért vonzódik egy nőhöz, másért egy férfihoz. Nekem nem kéne biszex partner, össze sem jönnék vele.
3/8 anonim válasza:
Mondjátok, hogy gyarló vagyok, de ha nekem biszex csajom lenne (volt már, de házasság témáig nem jutottunk), ugyanolyan komolyan venném mint a heterót. Nem zárkóznék el a vágyai kiélésében sem, ha korrekten megbeszélnénk és betartanánk a közösen meghozott szabályokat.
4/8 anonim válasza:
Heteróval sem házasodom, nem érdekel ez a jogi intézmény.
5/8 anonim válasza:
écet a melegek kezdték el terjeszteni, a segbe kukik után hamarabb is el lehet kapni, majd ha nemi beteg leszel, tudni fogod hogy férfi seggben járt a kukaca--
6/8 anonim válasza:
Addig azt mondtam, hogy soha, amíg bele nem zúgtam majdnem egy srácba, aki nagy eséllyel nem a nőket szereti.
Mit össze imádkoztam azon, hogy legalább biszex legyen...DDD
7/8 Sunshinedoll válasza:
Heterókat se tartja vissza semmi attól, hogy megcsaljanak, aki meg akar, az meg is fog csalni, aki nem, az meg nem.
Mindig lesz olyan, aki ELVILEG jobban ki tudná elégíteni a másikat, legyen az hetero vagy nem, férfi vagy nő.
8/8 anonim válasza:
Ha már házasodnék, akkor teljesen nem számít a másik szexualitása.
Nem félnék. Én poliamór vagyok, ami a normális, szóval nyugodtan élje ki a vágyait. Istennek tetsző dolog az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!