Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság. Bármit teszel, hiába hozod ki magadból a 110%-ot kevés vagy. Soha semmi nem jó. Voltál már így?
#6 Addig még nem oldódik meg a kapcsolatotok nem lesz semmi,akár ezt is mondhtod neki.
Esetleg arra nem gondoltál hogy helyet cserélnétek a testvéreddel?
Ti mentek a szüleid családi házába,testvéred és a fia az emeletesbe,ha esetleg így megtudnátok egyezni nem lenne rossz.
Két ember jobban el van a panelban mint négy.
De még nincs megoldva köztetek egy kicsit sem a kapcsolat addig ezt az ötletet tartsd meg magadnak.
Őszintén szólva nem keresel rosszul,sőt inkább nagyon is jól keresel az átlaghoz képest,más ezért a pénzért külföldön van és nincs otthon sokat vagy csak hétvégén,van aki kamionozik ami rosszabb mert ott a munkaidő 13-15 óra is lehet és bármikor ki rabolhatnak pl:Francia,Anglia,Belgium stb..
Vedd kezedbe az irányítást,3 éven keresztül terelgethetett az asszony,mostmár vegyél magadon erőt és kezd el megoldani,ha akarsz nyugodtan menny el pszichológus.
Fizess mindent a gyerekeknek, nővel viszont térjetek át a szexalapú elszámolásra. Normál dugás 2000 Ft, orál 1500, anál 3000. Ha akar magának valamit, kaját is beleértve, akkor dugjon. És kussoljon is, mert minden pofázásért levonsz az egyenlegből 10 ezer Ft-ot.
Ha meg nem tetszik, akkor lehet eltakarodni a halál faszára, vagy ahova akar. De azt jó, ha tudja, hogy mindenhol máshol dolgozni kell.
hát ezt nagyon benézted, bro
sajnálom
Én nem tudom beleképzelni magam a te helyzetedbe, de a feleségedtől ez a viselkedés szerintem jobban átgondolt, mint hinnéd.
Szerintem van valakije, és egy esetleges válásra is felkészült, van rá terve. Tehát te azt hiszed, hogy a te fizetésed nélkül életképtelen, de a valóságban megoldja gyerektartásból, és ki tudja még miből.
Hajnali egykor ez ilyen kis esti provokatívnak tűnik. Ennyire ostoba férfi nincs a világon. 3 éve nincs szex, és naivan bekérdi, hogy kialudt a tűz? Meg 500 ezres fizuval szerénykedik, hogy kevés?
Asszony mire kap 26 ezret? Rokkant? Gyes-en van?
Miért nem dolgozik a nejed? Mire kap 26 ezret?
A gyerekek nem kicsik, 8-10 éves gyerek az már nem olyan kicsi.
3 éve nem volt szex és te még benne vagy ebben a kapcsolatban?
1 fizetésből nem lehet eltartani 4 embert, illetve nem várható el.
Ez a kapcsolat a gyerekeken kívül semmi boldogságot nem nyújt már neked. Jobb kilépni belőle minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!