Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság. Bármit teszel, hiába hozod ki magadból a 110%-ot kevés vagy. Soha semmi nem jó. Voltál már így?
#22:
Egyszerűen azért, mert a te férjed létezik, ez viszont csak kamu kérdés.
"Mert az elöző házasságából is van egy lánya"
Szoval bealltal beta luzernek, mi? 👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏
A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket".
Rossz strategiat valasztottal, apafej.....
37F incel
Nőként írom, egy kisfiammal költöztem külön, azóta új élettársam van, az ő kislányával élünk négyen.
Komplett hülyére vesznek. Mi az, hogy te nem tudsz kertes házat venni? Ő? Nem is dolgozik. Miért is nem? Ekkora gyerekek mellett a nők 90%-a simán dolgozik. Mutassa meg micsoda fizut tud leakasztani és együtt tudtok házat venni. Nem csecsemők, hogy ja a gyerekek, háztartás miatt otthon.
Más férfi fizeti a nej sminkjét? Szerintem meg más feleségek dolgoznak.
Elhúzódok, puszit se ad, külön alszotok.
Én ezt a helyedben nagy nem csinálnám. Egy utolsó beszélgetést még megér, de a nagyságos frigid asszony nem fog változtatni a hozzáállásán. Én elköltöznék 100%. Mutassa majd meg egyedül, ő mire képes.
Asszony miért nem dolgozik? Egy 8 és egy 10 évessel nem kell otthon lenni, egész évben. Suliban vannak úgyis. Más szülő is neveli a gyerekét munka mellett, ugyanúgy főz stb.
Anyám 2 gyereket nevelt fel, dolgozott végig, apám is. Felnőttünk.
Dolgozzon a nejed pl.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!