Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen formában vennéd/vetted fel a férjed nevét?
"mert onnantól az a háztartás neve és kész."
Mi a fsz! Egy háztartásnak van neve? LOL
Fleveheti a férj is feleség nevét és akkor is mindenkinek egyforma lesz. Bár az olyan testvéries hatású.
Kötőjelesen vettem fel mert rövid, összepasszoló vezetéknevünk van. én önmagában a sajátomat nem szeretem, mert tucatnév, Nem szeretem.
Így együtt legalább egyedibb, a férjemnek ritkább vezetékneve van:) Nálam csak ez, vagy a vezetéknév csere volt opció, mert né semmiképp nem akartam lenni, borzalmas a hangzása és számomra öreges. Felvenni pedig mindenképp szerettem volna.
Ja és nekem fura ha egy pasi veszi fel a felesége nevét, nekem nem tetszik, talán ehhez nem vagyok elég modern.😂 Szerencsére a férjem sem akarta.
Nem vettem fel a nevét. Nekünk így volt praktikus, nem volt kedvem egy rakás papírmunkát intézni a névváltoztatás miatt, szeretem a nevemet és abszolút nem érzem úgy, hogy az összetartozásunk bármilyen szinten is függne a ettől. Esküvő előtt is összetartoztunk 4 évig ugyanazzal a névvel, mint utána.
Ezen felül nehezen érthető neve van, mindig betűzni kell, az enyémben csak arra szoktak rákérdezni, hogy pontos i, vagy y. Imádnám, ha még betűzni is kéne és annyira nem is hangzik jól a kettő együtt. :)
Ez csak egy név. Ha meggondolom magam és akarom, holnap felveszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!