Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen formában vennéd/vetted fel a férjed nevét?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 17:29
1/28 anonim válasza:
A volt férjemnek a családnevét vettem fel, mármint az ő csaladneve lett onnantól az enyém is 😀
Mivel a vezetéknevét megtartottam, a következő házasságkötésnél fura lenne kötőjelesen, a -né utótag nem tetszik, így teljesen biztos, hogy a második férjem vezetéknevét fogom felvenni ☺️
2/28 anonim válasza:
Csak kötőjelesen az enyémmel együtt.
4/28 anonim válasza:
Én -né lettem, pedig az en korosztalyomban nem divat. Buszke vagyok ra.
6/28 anonim válasza:
Sehogy. Szeretem a saját nevem.
7/28 anonim válasza:
Vagy nem veszem fel, vagy mindketten felvesszük.
8/28 anonim válasza:
Soha sehogy. :)
Van saját nevem, ami tetszik, nincs szükségem másikra.
10/28 anonim válasza:
(fiktív nevek) Nagy Jánosné Kiss Éva formában szeretném majd felvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!