Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt hogy érezheti jogosnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy érezheti jogosnak?

Figyelt kérdés

Fel van háborodva, hogy romokban az élete, mert "én elértem, amit akartam". Hosszú küzdelmek után a közös gyerekünket várom, és veszélyeztetett terhesként közben a sulimat is be tudtam fejezni.

Az én hibám, hogy ő nem, mert ő dolgozik, és nem írom meg úgy a szakdogáját, hogy abszolút közöm nincs a témához, és ő nem szeretne foglalkozni vele egy percet sem. Csak elvárja.

Azt tudni kell, hogy a dolgozik, az azt jelenti, hogy 4re már tuti itthon van, pénteken vagy 11kor végez, vagy nem is dolgozik. Tud úszni, fürdőbe, meccsekre járni, netflixezni, szóval ideje lenne.

Utál azért, mert nem dolgozom, pedig nem egy álom a terhességem, nem véletlenül vagyok itthon, és nem is neki köszönhetem (anyagilag).

A terhességem alatt semmi szeretetet, érdeklődést nem kaptam, csak mindennapi b@szogatást, hogy mit nem csináltam meg (hiába millió dolgot igen).

Amíg szigorú fekvésre voltam ítélve, bevásárolt, csinálta a muszáj dolgokat, de közben teljesen meg volt indulva, egyfolytában eljárt itthonról. Ez is mintha kiváltság lett volna nekem, pedig nagyon kemény hetek voltak... Mind testileg, mind lelkileg. Teljesen egyedül éreztem magam.

Osszessegeben mióta terhes vagyok, utál, pedig akarta a gyereket, hisz lombikoztunk, nem volt egy sétagalopp.

Azóta már érzem, egyáltalán nem várja, minden mással el van foglalva.

Lehet, hogy kicsit kusza, mint most a lelkiállapotom is. Itt van ez a gyermek a hasamban, kb 2 hónap múlva megérkezik, ebbe... Az apja nem várja, az anyját utálja, és nekem lelkiismeretfurdalasom van, szegény pici babának nem ilyen életet képzeltem. :(

Nagyon boldogtalan vagyok, már utálom, ha férjem itthon van, mert csak bánt, mit nem csináltam meg, mit kéne csinálnom, semmi sem jó, semmi sem elég, pedig sokszor úgy érzem, megszakadok, mert már nem bírom úgy, fáj mindenem, rosszul alszom, persze ez nem lényeges, nem érdekli. Ha másokkal beszélgetek, az jó, de ha itthon vagyunk, már kimenni sincs kedvem a nappaliba, mert zavarom, tényleg utál. De nem érzem jogosnak, tettem amit tennem kellett, ennyi történt.

2023. aug. 5. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Magyarul, ő nem is akart gyereket, biztos akkor is erőszakot vettél rajta, amikor a Csok-ra aláírt, és erőszakkal verted ki neki a lombikhoz is. Ő szegény áldozat, semmiről sem tehet, arról meg főleg nem, hogy miként alakult így az élete, hogy csődnek érzi. Nézd, ha így érzi, és gyakorlatilag benned csak élete megrontóját látja, akkor el kellene menned, elkezdeni kialakítani az új életedet a gyerekkel, legyen csak ideje gondolkodni. Vagy jól sül el, vagy akkor jobb, ha mihamarabb felkészülsz arra, hogy egyedül vagy. Keress fel egy ügyvédet, hogy anyagilag mik a lehetőségeid (azért a férjed ebből nem fog szabadulni, mégha téged el is mar maga mellől) sokan skype-on is vállalják a tanácsadást, nem kell elmenned otthonról.
2023. aug. 6. 07:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Ügyvéddel a múlt heti csúnya veszekedés után beszéltem, sajnos mindenki szabin van, szeptemberre tudnak legközelebb időpontot adni, de akkor már nem tudok menni sehova, októberre vagyok kiírva... Annyit mondott, a Csok-os ingatlant el ne hagyjam...
2023. aug. 6. 07:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek. :(

Ennyit a csok-ról (ami nélkül gyakorlaitlag lehetetlen küldetés ingatlanhoz jutni, így sokaknak fel "kell" vennie, amennyiben nem akar albiban vagy a mamahotelben tengődni), és a kitételről, hogy nem lehet elválni. Rosszabb esetben ez a 2 ember kénytelen lesz még egy ártatlan gyereket belekényszeríteni egy ilyen diszfunkcionális "családba", ahol legalább az apa férfi, anya nő...

Kinek és miért jó az, ha ez a 2 ember papíron házas marad, és egy fedél alatt élnek, mert nem akarnak anyagi csődöt? Nekik bizotsan nem. A gyerek(eik)nek sem. Akkor a szomszéd Juliskának? Neki aztán édesmindegy. De legalább a válási statisztikákban mínusz egy a válás, jobban teljesítünk, ettől mindjárt megáll az infláció és olcsóbb lesz a kenyér :/

2023. aug. 6. 12:42
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

El kell válni és ennyi, bár számomra hihetetlen, amikor úgy válllanak gyereket párok, hogy nem ismerik egymást :(

Számomra tök világos, hogy a barátomnak NEM lesz gyereke. Tőlem biztosan nem, mert nem áll készen rá, és így nem szülök. Hogyne.

2023. aug. 7. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!