Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján még érezhet valamit az exe iránt?
Friss a kapcsolatom, lassan 2 hónapos. Lehet mondani, hogy akkor nincs közöm ahhoz, hogy kibe szerelmes még, de szerintem van.
Két hete voltunk együtt, amikor az irattartójából ki akarta venni a személyi igazolványát, hogy megmutassa rajta a képet, majd ilyet szólt: hoppá, benne maradt az exemről egy kép. Hát nem mondom hogy jól esett, mert ez nem egy eldugott kép a laptopon, vagy a családi albumban, hanem mindenhova viszi magával, de ugye akkor találta meg és nem is tudott róla, így nem zavart, egészen addig, amíg azt nem mondta, hogy nem veszi ki belőle. Nem értettem, miért akarja magánál tartani, miért nem teszi máshova, ahol nincs szem elől? Később erre azt mondta, hogy hónapokkal később kidobta volna. 8 hónapja szakítottak, de ez semmit nem jelent, van egy haverom aki másfél éve szakított aztán még mindig halál szerelmes a lányba. A másik ami történt rosszabb. Egyik nap átmentem hozzá és mondta, hogy az xy-t (női név) fel kell hívnia. Nem kérdeztem semmit, nem érdekel, ha beszél más nőkkel is, nem tudtam ki az. Úgy hívta fel, hogy ki volt hangosítva a nő. Valami számítógépes dologban segített neki. Aztán mint kiderült a beszélgetésükből, az előbb említett exszel közös ismerős. Ugyanis a következőt mondta a nő: nagyon fiatalok voltatok még (24), ezért nem működött a kapcsolatotok, de majd összejöttök újra 10 év múlva. Barátom meg véletlenül sem mondta volna, hogy barátnőm van, úgyhogy ez végleges szakítás volt, hanem mosolygott és ilyen mosolygósan hümmögött. Amikor mi két napja (!) voltunk együtt, rám írt egy srác, én egyből mondtam neki, hogy van barátom.
Ezek alapján vajon még mindig érez valamit? Így lassan két hónap után rossz volt hallani, hogy nincs semmi ellenvetése azzal kapcsolatban, hogy összejönnek még...
LOL, mi az, hogy nagyon fáj?
2 ne légy már nevetséges! Ha rád hallgatna még jobban megalázná saját magát a kérdező, mint teszi!
Kérdező tudtad, hogy 8 hónapja vége és mégis összejöttél vele! Egyébként több mint valószínű, hogy nincs túl rajta nem a kép miatt, ami miatt te nem rendezhetsz hisztit se nem zsarolhatod érzelmileg, hogy neked az fáj és nem is korlátozhatod, hogy mit tegyen, hiszen a fejében, a szívében úgyis ott van!!!
Nem tudod elfeledtetni vele soha!
Azzal, hogy elkezdenél jelenetet rendezni, hogy neked rosszul esik blabla nyomás alá helyeznéd és hidd el te húznád a rövidebbet! Mégha tartaná vele a kapcsolatot, vagy szexvideokat tartana meg emlékbe akkor is azt írnám/javasolnám, hogy szakíts vele! Semmi keresnivalód nincs mellette! Keress olyan férfit, aki nem az exet sírja vissza, minek pazarlod rá az értékes idődet? ^^
Tudod amúgy mikor lenne a pasinal esélyed? Hogyha önbecsülésed, önmagad iránti szereteted lenne! Látja, hogy oda vagy érte és te vagy a pótlék, az ugródeszka. De hogyha lepattintanád, lenne emberi tartásod, női büszkeséged és végre elfeledné az exet lehet felkeresne, mert tudná, hogy nő vagy!
Azt mutatod neki, hogy bármit megtehet veled, szerinted így valaha beléd tudna szeretni, vagy úgy, hogy beszabályoznád? Gondolkodj már.
Te miről beszélsz 4es? Volt ez a képes incidens és szóltam hogy zavar, mondta nem akarja kivenni, továbbra is mondtam, hogy nekem ez nem oké, akkor kivette. Később beszélt a nővel arról, hogy összejön az exével 10 év múlva, számonkértem. Nem mintha okosat mondott volna, igazából semmit, csak hogy nem véletlenül szakítottak meg hát most nem akart belemenni abba hogy nem akar vele újra összejönni. Szóba került ekkor a képes incidens is, akkor mondta, hogy ő hónapok múlva ha úgy van kivette volna.
Annyira vagyok oda érte mint akárki más a párjáért 2 hónap után. Bár amióta ez történt már kevésbé.
Hol van ebben az hogy bármit megtehet? És mi vagyok, ha nem nő? Férfi vagy nem bináris esetleg? Mert szerinted az a nő, aki lepattint mindenkit az első bajnál.
Nem azért illene szakítani, hogy a bajt elkerüld, hiszen úgy könnyebb, hanem azért, mert az exén nincsen túl!
Azért nem vagy nő, mert nincs női tartásod, mert parancsolgatsz neki, hogy mit tegyen, mintha a gyereked lenne! Felnőtt ember, te meg kivetetted vele a képet, amiről "nem is tudta" hogy ott van = tudta, hogy ott van, csak neked adta be úgy, nemhiába mondta, hogy hónapok után szedné ki.
Hazudik a szemeidbe és te két hónap után (ami jelenthet szerelmet, oda vagy érte) inkább becsukod a szemeid!
Nekem mindegy, azt teszel amit akarsz, de ne gondold, hogy elfelejti és főleg ne azt, hogy belédszeret, mert nem fog. Nem szerethet ha te se szereted saját magadat. De majd meglátod, majd jussak eszedbe, ha vége lesz. (:
Ajjaj :D
Hát nem tudom, lehet tényleg nem vagyok egy főnyeremény, mert nekem nem terem minden bokorban srác, gondolom te meg minden NŐ abban a pillanatban felpattant volna, hogy meglátta a képet és közölte volna vele, hogy akkor jöjj vele össze újra. Nekem két több éves kapcsolatom volt és ha az első rossz pillanatnál lelépek, akkor nem tartottak volna sokáig. Nincs még ebben tapasztalatom, hogy ennyire képben van az ex, ezért nem tudtam, hogy biztosan szereti-e még. Gondoltam, nem kéne annyira kiakadnom azon, hogy ott van egy kép, amiről nem tudott, nem feltételeztem, hogy hazudik róla. Megmondom, mit csináljon? Mi van? :D Már nem is lehet szólni, hogy valami zavar, mert az egyből parancsolgatás? De akkor most nem értem, szerelmes vagyok belé mint az állat, de közben parancsolgatok is neki? Nem pont akkor lennék oda túlzottan érte, ha nem kértem volna meg, hogy ne az iratai között tárolja a képet, mert félek, hogy elveszítem? Vagy ha kontrolláló vagyok, akkor mégis csak van annyi önbecsülésem, hogy tudom, nem fog kidobni, mert szólok, hogy valami zavar és megkérem egy olyan dologra, amit alapból is meg kellett volna tennie már vagy fél éve.
Ami most történt két napja ez a telefonos, ez tényleg gáz, de azóta nem is találkoztam vele. A szakításon gondolkozom, de ja, megfordult a fejemben, hogy hátha még van esély helyrehozni, mert halálosan szerelmes vagyok belé (nem, csak simán, mint amennyire egy normális ember 2 hónap után, számomra az a nem normális, ha valaki nem szereti a másikat ennyi idő után).
Könnyű osztani az észt de kíváncsi vagyok miért vagy ilyen paraszt velem, ahelyett, hogy építő kommentet írnál, gondolom vannak bajok a fejedben, te se vagy ám annyira önimádó, hogy az első hiba után kidobj valakit, max most azt hiszed, de egyszer lennél ilyen helyzetben, rögtön nem így cselekednél. Ha meg igen, akkor nem éreznéd azt, hogy le kell húznod még jobban azt, akiről azt gondolod, nem szereti magát. Na ugye :D
Nevetséges vagy, mert igenis parancsot adtál ki neki:
"Volt ez a képes incidens és szóltam hogy zavar, mondta nem akarja kivenni, továbbra is mondtam, hogy nekem ez nem oké, akkor kivette."
Zsaroltad míg végül eleget tett a parancsnak.
Ez vagy te, aki két hónap után (szerelmes vagy se kutyát nem érdekel) már idomítottad, mert téged zavart, hogy ott tartja a képet, lmao. Jobb lett volna, hogyha a szekrény alján lett volna = van a kép? Ugyanúgy előveszi ha akarja!
Egyébként az a legrosszabb az egészben, hogy nem vagy szerelmes ő se beléd és együtt vagytok.
Ami meg egyenesen komédia az egész szituációban, hogy hiába vette ki a képet jött a telóbeszélgetés, ami tényleg bebizonyította, hogy nem felejtette el. De téged nem az zavar valójában, hanem az, hogy hiába volt eltakarítva a kép mégse úgy jött össze, hogy ezentúl az ex nincs képben. A saját női hiúságod, hogy nyerni akarsz, az egód miatt tartasz itt. Ahelyett, hogy végeznél a "kapcsolattal" nem hagynád, hogy hülyére szedjen, hülyén jöjj ki a helyzetből.
Többet ér neked, hogy te győzz, mint a saját magad iránti való tiszteleted, szereteted.
Én vagyok a paraszt? Azért, mert azt hittem, hogy dúl a love? Azért, mert azt írtam, hogy többet érnél más pasassal? Építő jellegű kommentet írtam, csak te nem fogod fel, bantaskent fogod fel, mert úgy könnyebb.
Na ezek után írj amit akarsz, nem érdekelsz tovább, mint írtam majd jussak eszedbe, ha véget ér ez a vicces/szánalmas "kapcsolat" kettőtök között! (:
Igen, jobb, ha a szekrény alján van a kép. Előveheti igen. De nincs ott minden randinkon. Persze már leesett azóta, hogy ő kell neki, de akkor még csak simán azt hittem, ott maradt a kép. Ez parancs, hogy megkérem valamire? Te hogy szoktál párkapcsolatban lenni amúgy? Soha nem kérsz tőle semmit, nem szólsz, hogy zavar, csak ha már betelt a pohár egy idő után, akkor szakítasz? Gratulálok, ez igazán felnőttes megoldás. Aki parancsnak veszi azt, hogy "légyszi ha már velem vagy kivennéd az irataid közül a képet és eltennéd máshova?", annak nem való párkapcsolat, sokat kell még tanulnia. Ha ez valakinek zsarolás, az az ő baja, szerintem nem az, exeimmel simán mehetett az, hogy szépen megkértem őket, hogy ne csinálják, ha valami zavar, ez odavissza működött, és nem, nem ezért lett vége. Egy párkapcsolat soha nem lesz olyan, hogy nem kell szólni semmiért és mindenben egyetértünk é a párunk kitalálja a gondolatainkat.
Nem írtál építőjellegűt azzal, hogy én nem is vagyok nő. Ez minden, csak nem építő kritika. A többiek értelmesen írtak, mert nem frusztráltak és nem egy idegenen akarják kitölteni. Lehet kedvesen is fogalmazni. De te nem tudsz.
Ja, valóban zavar, hogy még mindig a képben van az exe. Ez mindenkit zavarna. Senki nem viselné el. Mindenki szóvátenné. Az, hogy nem b.asztam ki egyből, mint egy használt zsepit, nem arról árulkodik, hogy én nem vagyok nő.
Én töröltem a saját kérdéseim közül ezt, köszi az első kettőnek, aki értelmes, kedves, okos, és nem cseszte fel az agyát olyan, aki neki semmit nem ártott.
Viszlát, gyökérke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!