Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Szerintetek mit érezhet ezek alapján? (lent)
Nemrég Angliában voltam a sulis csoporttal. ott lettem jóba egy nagyon kedves,okos,helyes fiúval. nagyon megkedveltem, tetszik. kint nagyon jóba lettünk, viccelődtünk, megetettem, folyton egymásra mosolyogtunk.
Amióta visszajöttünk, szinte felém se néz. Háta mögött álltam és köszöntem, de ő egy másik lánnyal beszélt, és még csak vissza sem köszönt.
Neki -állítása szerint- nem tetszik senki, viszont annak a lánynak, akivel beszélt, látszólag tetszik.
Tudni kell, hogy majdnem 1 évvel idősebb vagyok nála, tehát fölötte járok, egy osztállyal.
Én szeretnék vele valamit. Legalább csak annyit, hogy barátként beszélgessünk, vagy köszönjön. De ez így nem jó.
Kérlek segítsetek!!! Várom a válaszokat.
köszönöm a választ. igazából ma is csak 5.óra után láttam és akkor köszöntem... sokan voltak. lehet hogy nem hallott, lehet hogy nem akart hallani. nemtudom.
VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT!
Köszönöm a választ!
Mostanában - ami óta visszajöttünk - nem is mosolyog, csak ritkán, nem nevet a poénokon, tehát valami baj van...
VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT!!
Te mennyire kedveled?
Ez kegyetlenül hangozhat, de szerintem nem érdekli őt Te:( Bocs. Ha megkérdezted, hogy tetszik-e neki valaki, akkor nem fogja azt mondani, hogy de az a MÁSIK lány ott...
De persze egyáltalán nem biztos hogy hazudott :)
Kicsit ijesztőek azok a nagybetűs várom a válaszokat írásaid, az emberek nem fognak jobban írni ettől, inkább elmennek az oldalról, mert furának tartanak, pedig aki elolvassa telesen az már tudja, hogy nem vagy fura :) max egy kicsit csalódott
köszi a választ! Igazából egyre jobban tetszik. Amúgy csak azért írtam naggyal, hogy ha valaki nem olvassa el előtte a válaszokat, akkor ezt még érti ;)
Várom a további válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!