Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nyitott házasságban élők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott házasságban élők, mikor mondjátok el a 3. félnek őszintén, hogy milyen szituba csöppent bele?

Figyelt kérdés
Nagyon nyomult rám egy pasi hetekig, eléggé oda is lettem érte sajnos. Nem játszott nyílt lapokkal, mert én derítettem ki nehezen, hogy családja van, nagy valószínűséggel nyitott a kapcsolat. Végül nem kérdeztem rá, mert annyira bántott, hogy ilyen egy jelentős dolgot elhallgatott , hogy be is fejeztem a vele való ismerkedést. Csak felmerült bennem, hogy oké, ha valaki félremegy vagy nyitott kapcsolatban él, de nem ér ezt a harmadiknak rögtön az elején elmondani, hogy őt ne bántsd meg meg ne kezdjen el érzéseket táplálni? Véleményem szerint egy ilyen kapcsolatban így is-úgy is sérül a 3. fél, de ez így nagyon aljas.

2023. júl. 18. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a helyedben, de ott a pali a legelején elmondta, így nem árult zsákbamacskát és ezt értékeltem is. Én is zokon vettem volna a te szituációdat.
2023. júl. 18. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Rogton el kell mondani.

En is nyitott kapcsolatban vagyok, es forditva is elvarnam.

2023. júl. 18. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!