Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötésnél milyen színű és árértékben szoktak adni ajándék pénzt?
Fehér színű, és olyan 40 000 - 60 000 Ft ha jól emlékszem, díszített borítékot szoktak adni.
Általában.
De színben láttam azt hiszem világos rózsaszínt meg türkízt vörös/piros színt is.
Fehérrel sosem jársz rosszul szerintem.
Gratulálok nekik!
Milyen színű borítékot? Ez tényleg számít?
Amúgy annyit adj, amennyit ott megeszel/megiszol, feltéve ha nem közeli rokon vagy.
3
Hát azért nem akarsz fekete színűt adni szerintem, azt inkább temetésre veszel fel olyan színű ruhát...
A borítékot szerintem sosem gondolják túl.
Az üdvözlő lapok meg változatosak.
Mi pl egyik rokonnak repülőjegynek álcázott borítékba adtuk a pénzt. A másiknak meg "téglajegy"-et.
Lehet hogy "szintű"-t akart írni a kérdező.
Gondolom itt a nászajándékról van szó, ami lehet pénz vagy valamilyen használati tárgy, esetleg élmény, utazás stb...
A kérdésre a válasz:
Attól függ, hogy:
Milyen kapcsolatban vagy az ifjú párral?
Mennyit engedhetsz meg magadnak?
Átlagosan (ha készpénzről van szó) pár tízezrestől a több százezerig. (De vannak ennél jobb modúak (nagyvállalkozó, politikus, milliomos) ahol a milliós összeg sem ritka. Vagy mondjuk egy új sportkocsi....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!