Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válságban az életem a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válságban az életem a házasságom, kilátástalannak látok mindent?!

Figyelt kérdés
Sziasztok. 8 éve h együtt élünk abbol 2 éve házasságban, de az utobbi időbe eltávolodtunk a sok vita miatt, közrejátszik a szüleim állando beleszolása az életünkbe.. Mindig két tűz között voltam probáltam megoldani a helyzeteket de nem mindig sikerült, sokszor kiálltam a párom mellett, de szüleim mindazok ellenére h megkértem ne szoljanak bele a dolgainkba nem fogadták meg! Csk beleszoltak…, és érzem h nemtudok helyre hozzni semmit, mert minden kicsuszott a kezeim közzül. Váláson van a szó, gyerek nincs de sok minden közös, egyikönknek sincs hova mennie, külföldőn élünk. Mit tegyek? Szeretjük egymást de a szüleim tönkre tettek sok mindent! Egyszerűen nembirok otthon lenni vele mert kell szünet h átrágjuk a helyzetünket, nem lakunk együtt szülőkkel! Aki járt hasonló helyzetbe kérem segitsen ha tudd!

2023. jún. 27. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkadra és engedd el a szüleid kezét.
2023. jún. 27. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Már előttem leírták, hogy ez teljes mértékben a te sarad, neked kellene kimásznod a szüleid se...géből! Döntsd el, hogy mennyire fontos a házasságod, és ha kell, egy időre igenis szakítsd meg a kapcsolatot a szüleiddel. Igen türelmes ember lehet a párod, ha 2 éve össze is házasodott veled, pedig nyilván már akkor is teljesen egyértelmű lehetett, hogy borzalmas családod van, te meg egy fel nem nőtt gyerek. Ne vigasztald magad azzal se, hogy szüleid csak egy egyszer vannak, társad még lehet, mert ezel a mentalitással a következő kapcsolatodat is tönkre fogják tenni, csak lehet, hogy az új párod nem lesz ilyen türelmes, hanem hamarabb kereket old. Vállald be a terápiát, és vágd be a satuféket az anyádékkal való kapcsolatodban.
2023. jún. 27. 13:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha külföldön éltek és még onnan is a szüleid dirigálnak neked, akkor te menthetetlen vagy.
2023. jún. 27. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A fogalmazásodból kb úgy tűnik, mintha 16 lennél és a szüleid láncon tartanának a pincében. De ha jól értem, mèg csak egy országban sem laktok velük? 😂 hogy a bánatba tűrte ezt el egyáltalán eddig a párod és hogy nem látod, hogy ez nem a szüleid sara, hanem a tiéd?
2023. jún. 27. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kemeny, hogy tobbszaz kilometerrol is szet tudjak cseszni rajtad keresztul a hazassagodat. A rajtad keresztult ugy ertem, hogy te veszed fel a telefont, mikor ugyis tudod mi lesz a vege. Itt lenne az ideje a netes, telefonos kapcsolat megszakitasanak es irasban kommunikalni. Azt pedig ritkitani, mint a kisangyal.
2023. jún. 27. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én vagyok a szűkagyú, de elképzelni nem tudom, hogyan lehetséges ilyesmi.
2023. jún. 29. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!