Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szánalma,s hogy maholnap 30 vagyok, és még sosem voltam viszonzottan szerelmes?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 23:00
1/22 anonim válasza:
Sokan vagyunk ezzel így. Sokan meg azt se tudják, mi a szerelem, csak azt hiszik, hogy ők szerelmesek.
2/22 anonim válasza:
Nem szánalmas,hiszen ezt nem lehet befolyásolni.
5/22 anonim válasza:
Végül is nem különbözöl a férfiak 90% -ától, beleértve azokat akik párkapcsolatban élnek. A Chad/alpha férfi kivétel, belé tényleg szerelmes a nő, viszont a szerelem nem tart örökké, így a házasságuk sem fog.
A jól működő hosszú távú párkapcsolat nem szerelmen alapszik.
7/22 anonim válasza:
Kevésbé mint az, hogy ezt napi 4X kiírod ide, miközben mindenki lexarja.
8/22 anonim válasza:
"A jól működő hosszú távú párkapcsolat nem szerelmen alapszik."
De igen.
10/22 anonim válasza:
40 vagyok, nálam sem volt még semmi sem. Még élek, és nem szánalmas a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!