Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegye fel a kezét az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegye fel a kezét az, aki most viszonzottan szerelmes?

Figyelt kérdés

És tegye fel az, aki viszonzatlanul.

Kiben milyen érzések vannak ez ügyben most? Ha így, ha úgy...

Kérhetnék egy kort/nemet is?

2015. jún. 27. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Viszonzatlanul. Nem tudok koncentrálni, valahogy nem érzem jól magam a bőrömben, mást csinálnék, elmennék valahova, de az se lenne jó. Felületesen olvasok, ugrálok a megnyitott weblapok közt és várom, hogy elmúljon ez az egész. kor/nem
2015. jún. 27. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Na látod ezaz amit nem tudok, nem tudom h viszonzott e. Nem tudom h ő is úgy érez e mint én.
2015. jún. 27. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit érez.Lehet az egész csak illúzió volt,de akkor nagyon vak vagyok,de ő főleg.Lassan épp ki nem mondom,de hát nem lép felém konkrétan.Mindegy is,már pont ezért kezdek kiábrándulni.Nem vagyok játszópajtás....
2015. jún. 27. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy szerelmes vagyok. Viszonzottan? Valószínű, de kimondva nincs.

Egész nap ő jár a fejemben, ébredéskor az első gondolatom az övé, elalváskor az utolsó, állandóan vele lennék, boldog vagyok, ha itt van, szomorú, amikor elmegy, amikor átölel azt sem bánnám, ha az lenne az utolsó perce az életemnek :)

2015. jún. 27. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Hét éve viszonzottan.
2015. jún. 27. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
#1: egyetértek. 37/N
2015. jún. 27. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Viszonzottan.

Jó érzések.

Kérhetsz, de nem kapsz. :D

2015. jún. 27. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
oda-visza ezerrel!
2015. jún. 27. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Viszonzottan nagyon is és szeretem a párom.

37N

2015. jún. 28. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!