Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kedvel egy srác sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kedvel egy srác sem?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok és már az elmúlt 2-3 évben csak abba a problémába ütközök, hogy aki megtetszik, az nem viszonozza az érzéseimet. Tudom, hogy ez nagyon blöd, de olyan, mintha el lennék átkozva. Az elmúlt 3 évben tetszett 2 srác és mind a kettő olyan volt, hogy amikor rátértünk arra a részre, hogy na, akkor lesz-e ebből kapcsolat, akkor mind a kettő azt mondta, hogy hiányzik nekik a plusz és a rózsaszín köd... nem tudom, hogy mit rontok el, csak magamat tudom adni. Nagy vonalakban azt kapom vissza az ismerőseimtől, hogy szépnek tartanak (egyébként 168 centis átlagos, zöld szemű, barna hajú csaj vagyok), a megjelenésemet is csinosnak nyilvánítják, a személyiségemet kedvelik, tudom, hogy sokat viccelődök, meg egy picit határozottabb is vagyok, mint az átlag, és mégis azt érzem, hogy ez nem kell.

Most van egy srác, akivel az elmúlt 1 évben nagyon jól kijöttünk, de nem járunk. Már az eszemet eldobom, minden olyan, mint egy kapcsolatban, de nem járunk. Lépnék is meg nem is, csak még szeretem őt... de nekem már nem megy, hogy kéretem magam és felveszek valamilyen stílust, amit megjátszok az egész kapcsolatban. Sajnos tudom magamról, hogy túl kedves vagyok és nagyon odaadó, és értem, hogy ez nem kell a srácoknak, de már kezdem feladni a reményt... tudnátok segíteni, hogy mit kezdjek magammal?:( vonuljak el a világ elől, vagy foglalkozzak még többet magammal, vagy mi legyen?

Előre is köszönöm szépen a segítőkész kommenteket!

2023. febr. 12. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

" Sajnos tudom magamról, hogy túl kedves vagyok és nagyon odaadó, és értem, hogy ez nem kell a srácoknak"

Szerintem ez nem így van. Sokan összetennék a két kezüket, ha ezeket a dolgokat megkapnák.

Illetve felesleges megjátszani vagy másnak mutatni magad, mert úgy nem lesz hosszan tartó egy kapcsolat sem.

Összességében nem derül ki abból amit leírtál, hogy mi lehet a probléma.

2023. febr. 12. 17:39
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
Hát 3 év alatt 2db off az átlag alatii...
2023. febr. 12. 17:40
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Gyökerekkel kezdesz, ennyi. Miért nem keresel olyan srácot, aki ugyanúgy kedves és odaadó, ahogyan te is? :) gondolom akkor könnyebb lenne :D
2023. febr. 12. 17:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Tök jók ezek a dolgok, amiket felsoroltál, nekem 30 pluszos pasiként ezek sokkal fontosabbak, minthogy húzza a nő az agyam (annyi fontos azért, hogy mindig tudd, hogy hol tart egy kapcsolat, és annyit tegyél bele, mert akarva akaratlanul ha sokkal több vagy, elijesztheti a másikat, ha nincs rá felkészülve).

Az aktuális srácot offold, nem tesz neked jót..

2023. febr. 12. 17:44
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Én össze tenném a két kezem egy kedves, odaadó lányért, én is ilyen vagyok.
2023. febr. 12. 17:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Én nagyon szívesen keresnék, de őszintén elmondom, hogy valamit biztosan rosszul csinálok, mert társaságban is ha oda jönnek hozzám, nagyon nyitott vagyok, és belesétáltam egy ilyenbe, hogy a srácról kiderült, hogy drogozik és nálam az nem egy jó pont
2023. febr. 12. 17:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Azért a drog pont egy olyan dolog ami a legtöbb embernél érhető okok miatt kizáró indok az ismerkedésnél. Szóval szerintem ezzel semmi baj, hogy nem akartál olyannal ismerkedni aki drogozik.
2023. febr. 12. 17:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy téged sem vonzanak azok a pasik, akikre legbelül vágysz. :D Az írásod alapján értelmesnek tűnsz, a leírásból pedig minden más jót is ki lehet pipálni, konkrétan ilyen csajt vadászok én is. Csak arra tudok gondolni, hogy valamiért akár tudat alatt azokhoz vonzódsz és azok felé nyitsz, akikkel hosszú távon nem tervezhetsz, de nem akarok agyturkászkodni.
2023. febr. 12. 17:58
 9/16 anonim ***** válasza:
27%

"Hát 3 év alatt 2db off az átlag alatii..."

A nők érzelmileg gyengébbek sokkal. Egy férfi az harcos, 1000 elutasítást is kiáll.

2023. febr. 12. 18:07
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is rossz embereknél keresgélsz. Nyisd ki jobban a szemed, mert simán lehet hogy van aki a környezetedből oda van érted. Ha a jelenlegi srác normális, akkor ülj le vele beszélgetni, hogy szeretne-e párkapcsolatot, vagy elmenne-e randizni veled. Az egy erős utalás lenne rá, hogy kedveled
2023. febr. 12. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!