Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha adott egy srác, akivel ha egy térben vagy, vagy a közelben mindig azonnal kiszúr téged az azért lehet, mert kedvel?
Figyelt kérdés
Ha egy teremben vagyunk, vagy épp belépés, mindig azt veszem észre, hogy épp rám néz. Bárhol észre vesz.
Nekem ez fura.
2022. márc. 6. 22:13
1/9 anonim válasza:
Lehetséges. De aki belép a terembe azt en is kiszurom. Csak tudjam h ki lepett be xD.
2/9 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, hogy ez az oka
3/9 A kérdező kommentje:
Nem így értem. Pl sokan beszélgetünk a munkahely aulában , ő arra jön, rögtön látom, hogy kiszúr engem. És ez többször fordult elő.
Ha belépek is néz
2022. márc. 6. 22:16
4/9 anonim válasza:
Mert ha nem terem ha nem kocsma,akkor az nem játszik?
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy fogalmaznék, ha egy térben vagyunk, a szemünk mindig megtalálja a másikat.
2022. márc. 6. 22:17
6/9 anonim válasza:
Igen, aki bejön az mindig szemezik.
7/9 anonim válasza:
aki vágyik a női figyelemre az is szemezhet.. Legtöbbször nem kapják meg ezek a férfiak , ők azok akiket helyesnek látsz de még is évek óta nőtlenek.
8/9 A kérdező kommentje:
Van párja.
2022. márc. 6. 22:35
9/9 anonim válasza:
mostanában gyakori lett a foglalt hapik tetszenek meg szindróma, így már érthető miért nincs sikere a szingli férfiaknak, és konkrétan én látom élőben is ezeket a jelenségeket nem csak olvasom, tehát amikor a foglalt palival túl közvetlen kapcsolatba lépnek ezek a nők. Manapság divat versenyezni egymással , ki tudja jobban elszeretni más párját.. És ezen kérdéseket 90% -ban nők teszik fel, mily meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!