Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Telefonba nézés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefonba nézés?

Figyelt kérdés

Vettünk egy új telót férjemnek, és a másik ( régi) itthon maradt míg atugrott a szomszédb, ezért hazajött 5 petc múlva teljesen izgatott is volt és rögtön sunyin nézte hogy ott van vagy nézegettem. Emiatt bekaocsolt nálam a veszcsengo, és soha nem nézem de kimentem . a konyhába és elővettem mire ő meg is jelent elkérte, mondtam hogy bele fogok nézni, és inkább földhöz vágta es ra is taposott és összetörte. Teljesen kikelt magából....

Nem értettem de mondtam neki hogy ma ezek után egész biztosan nem.nyugodtam meg...

Mit gondoltok?

2023. máj. 15. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én belengetném neki a válást. Megmondanám,hogy mivel az igazság sosem derül ki,ezért nem akarok egy olyan ferfivel tervezni,akiben nem tudok megbízni. Vagy elmondja,az igazat,vagy pápá.
2023. máj. 15. 22:32
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
11 Akkor miért kapaszkodsz?:DD
2023. máj. 15. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék és NEM a nyomorult lehetséges megcsalás miatt, hanem mert agresszív idióta.
2023. máj. 16. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű, hogy rejteget valamit, szóval kb biztos hogy megcsal, ha így reagált. Sajnálom.
2023. máj. 16. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!