Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több év telefonos munkakapcsolat után összefutottam egy nővel egy céges látogatás során és azóta, hogy meglátott már nem olyan kedves, stb a telefonban , tényleg ennyit számít egy nőnek a külső?
Konkrétan nem is ismerkedési szándékkal találkoztunk, csak egy céges gyárlátogatáson voltam ahol ő dolgozik és akkor futottunk össze, korábban nem találkoztunk személyesen de már évek óta ha nem is napi de heti többször beszélünk telefonon munkaügyben ahol nagyon kedves, szinte már flörtölt néha néha és jókat elbeszélgettünk néha a munka dolgon kivül is a beszélgetés végén.
Na most ez megváltozott december vége óta, akkor találkoztunk és hát nyilván azt hitte , hogy valami jóképű csávó lehetek, de átlagos vagyok inkább, kis pocakkal. Na most azóta már nem olyan kedves telefonban, gyorsan monoton hangon lebeszéljük a céges dolgokat aztán kész, mintha teljesen másik ember lenne.
Most komolyan ennyit számít a nőknél a külső még ilyen munkai-barátsági viszonynál is? Annak ellenére, hogy állítólag a belső értékek számítanak, na meg ebben az esetben alapból csak beszélni szoktunk, de most, hogy látta, hogy nem Brad Pitt van a vonal túlvégén már kedves se tud lenni?
Tényleg hihetetlen, hogy mennyire a külsőségeken mükődnek már a nők a mai világban a sok Instagram , Tinder, Tiktok, stb miatt..
Ez sajnos nem mese, bárcsak az volna.
Nekem is volt olyan munkám ahol szemelyesen csak a főnökömet ismertem, de napi kontaktban voltam pl könyvelokkel úgyvédekkel jogaszokkal, céges ugyfelek miatt cégvezetőkkel, alvállalkozókkal, rengeteg emberrel dolgoztam egyutt online és telefonon.
A hangjuk, eszük, reagálási sebességük meg ilyesmi alapokon voltak csak beazonositva.
Azaz valakiben imádtam hogy mindog azonnali válaszai vannak, masokban hogy csípőből tudnak segitseget infokat adni a problémákhoz, valakiben hogy lelkiismeretes precíz mindent toppra profin megküld megcsinál, valakinek bársonyos a hangja, valaki gyorsan beszél, valaki minden mondat közben gondolkodik le kell hozzá lassulni es ne mondogassam hogy halo halo nem szakadt meg a vonal, csak épp gondolkodik:D,
És szóval igy társitottam hozzájuk magamba képeket!
A rekedtes hangú pasi biztos szexi belőtt sérós "vagány csávo", a komoly hangú vezető valami markáns irányító gentleman férfi, a könyvelők valami topp tizes kiskosztümös nők.
És volt amikor megláttam párat mikor pl átvittek a könyvelésre, nagymama kardigánban levő elhízott berakott hajú nők, a cegvezető akibe szerelmes is voltam, egy 200 kg-s hitlerbajuszos tokás pacák, és nem akartam a többieket is meglátni az életben ezek után. Minden képet képesek összetörni és leküldeni a padlora hogy jézusom kikkel dolgozom én evek óta.
"jézusom kikkel dolgozom én evek óta."
Elég szégyen, hogy így gondolod, te is olyan lehetsz mint az én általam ismert nő. Valakiról jó véleménnyel vagy évekig, meg jól elbeszélgettek aztán kiderül, hogy nem egy Brad Pitt és már "jézusom" meg ilyenek, hát elég érdekes meg kell hagyni
Akik nem online dolgoznak azok nem ismerik ezt.
Ha valakiket soha nem látsz nem is kell képzelegned sem, az emberi agy automatikusan tarsit hozzá embert karaktert.
Én meg egy pozitív jellem vagyok. Mindenkivel együtt tudtam és jól működni nagyon tetszett az hogy tökéletes csapat vagyunk minden megy flottul sokszor voltunk egymás bajtársai is, összefogás is volt, és egymást is mentettük ki ha baj van.
Álmaimban sem hittem volna azt de senkiről sem, hogy az életben meg kritikán aluli emberek valójában.
Az is lehet, hogy téged is egy jó nőnek képzeltek el vagy máshogy aztán mikor megláttak nekik is elment a kedvük nem gondolod?
Nekik nem online munkájuk van.
Ha az ő szemszögükből nézzük, a konyvelők együtt dolgoznak helyileg is egy irodában, a cégvezető rendzerint jelen van a cégnél, meg tárgyalásokon, nekik személyes kapcsolatrendszerik vannak.
Csak egy pont vagyok nekik aki csak elektronikusan online van.
Mikor pl beszélsz egyszef egy biztosítóssal telefonon, úgy nem jelent semmit a hangja sem meg a habitisa személyisége sem. Ha meglatod se érdekel. Nem esik le az állad.
Nekik teljesen .ás, mint annak aki éveken át az összes munkatársát nem látja, csak telefon van meg a pc. Annak lesz egy "kisvilága"az emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!